top of page

Behandlinger

Genkaldelses- og traumeterapi

Krop og sjæl husker alt.

 

Føles det som om du er kørt fast? Så er det sandsynligvis et traume, der genspiller sig i din underbevidsthed.

Med denne form for traumeterapi genkalder vi traumerne for at aflade energi på gamle mønstre, tage nye beslutninger og hjælpe dig til at komme i ny fokuseret balance.

Sessionerne varer ca. 1½ - 2 timer.

Prisen er 1500,- kr. for en session.

Hvad er traumeterapi?

Få skaberkraften og livsappetitten til at sprudle og bring dit liv på sporet i et helt nyt format…

 

Traumeterapi er et meget intenst og dybtgående værktøj der kan hjælpe dig i de fleste situationer hvor, du ønsker at fungere bedre i din hverdag. Behandlingen kan løsne op for gamle traumer, som har lagret sig i kroppen. Kroppen er én stor hukommelse, hvor alle oplevelser og hændelser sætter sig som fastfrosne øjeblikke. De kan også beskrives som fastfrosne antagelser eller holdninger, der er opstået på et tidspunkt, hvor du ubevidst har været ude for en bestemt oplevelse. Disse fastfrosne øjeblikke kan spærre for flow i kroppen, sindet og i følelserne og skabe uhensigtsmæssige konsekvenser og handlemønstre i din hverdag.

 

HVAD KAN VÆRKTØJET TRAUME- OG GENKALDELSESTERAPI?

Er du f.eks. stresset? Føler dig træt og udkørt og trænger til ro og hvile - også selvom solen skinner? Mærker du angst, føler dig deprimeret eller urolig? Er du gået i stå og føler du sidder fast? Eller føler du dig på anden måde ude af vatter? Emotionelt, fysisk eller psykisk?

Kroppen husker alt!  Alle oplevelser og hændelser lagrer sig og kan risikerer at spærre for flow i kroppen, sindet og i følelserne.

 

Det skaber uhensigtsmæssige konsekvenser og handlemønstre i din hverdag. Fordi de handlinger, antagelser og beslutninger du ubevidst har truffet for at beskytte sig selv, bliver tricket igen og igen. Det er disse uhensigtsmæssige antagelser vi i traume- og genkaldelsesterapien går ind og så at sige "smelter fri", og skaber nogle nye hensigtsmæssige beslutninger og handlemønstre.

Traume- og genkaldelsesterapi er også et værktøj til at balancere maskulin og feminin energi i krop, sjæl, sind og spirit. Et værktøj til bevidst at tage ansvar for dig selv og dit liv, forløse alt det, som du ikke længere har brug for. Ved aflade den fastfrosne energi, der låser sig omkring traumet.

Det er også en bevidst træning i at være til stede her og nu med alt det, som er. I kærlighed.

I bund og grund et værktøj til at (for)blive din egen medicin og healer.

MØD TINE HUGE

MIN EGEN OPLEVELSE

Siden jeg var 16 år og fik sprog på det energetiske, har jeg arbejdet intensivt med selvudvikling og personligt lederskab. Både professionelt og på egen krop.

 

Da jeg i 2016 mødte Jesper Westmark og denne form for traume- og genkaldelsesterapi, begyndte der for alvor at ske en vedvarende transformation af gamle blokeringer i mig. Det var da jeg forstod, at det at give slip på gammelt skrammel ikke handler om at få det til at gå væk, men i stedet fuldstændigt omfavne, elske og rumme det. Det var som om, at jeg kunne smelte blokeringer og fandt en helt ny frihed.

Jeg ved af erfaring på egen krop hvad, der skal til og hvor krævende det er, at tage det fulde ansvar og steppe op og løfte energi og vibration. Det hjælper jeg gerne dig med.

HVORDAN FOREGÅR DET?

Sessionen foregår i al sin enkelthed ved, at du ligger fuldt påklædt briksen. Derefter får du en afspænding, og jeg guider og holder dig gennem en spørgeteknik, der åbner og forløser den energi, der har fastfrosset traumet i kroppen. Ved den første session har vi en samtale.

Jeg arbejder dybt intuitivt ud fra en psykospirituel vinkel og ingen behandlinger er ens. 

Obs på at jeg ej behandler, hvis der er nogen former for anti-depressiv medicin eller andet psykofarmaka inde i billedet. Du skal være helt fri (min. 3 mdr.) af den type medicinsk behandling for at traumeterapien vil have nogen effekt. 

OM MIG

Blev færdig med både grundmodul og overbygningsmodul i Traume- og Genkaldelsesterapi hos Jesper i foråret 2018, og tilbyder både 1:1 sessioner og behandlinger men også længerevarende skræddersyede forløb til individuelle.

Derudover laver jeg gruppehealing og energiarbejde i form af retreats og meditationer samt særlige transformationsforløb for både mænd og kvinder.

Med i bagagen har jeg som reikihealer behandlet klienter siden 2003. Derudover har jeg grunduddannelsen i TFT og Metamedicin.

Jeg er et passioneret sanseligt og musisk menneske med dyb indsigt i intuitivt nærvær og energiarbejde, og har siden jeg var 16 forsket i personlig udvikling og eget energisprog, krop, dans og bevægelse. Jeg brænder for at holde rum for, at skabe bevidsthed så mennesker og grupper kan åbne deres hjerter, og har mere end 18 års erfaring med træning af personligt lederskab, facilitering af personlig udvikling og rådgivning, meditation, retreats og transformerende gruppeprocesser. Alt samme med dybe rødder i hverdagsshamanisme og tantrisk væren og har været i lære hos en inkaindviet healer i gennem de sidste 20 år. Derudover er jeg Cand. Mag. i dansk og psykologi, dramalærer, ledelsesmentor og procesvært, gusmester og 5 Rytme danser.

PRAKTISK INFO

Du kan finde mig på Bispebjerg i København. Ring på + 45 27 64 60 23

Se mere på www.huge-by-heart eller på ”You Are Medicine” på Facebook.

MERE UDDYBENDE TEORETISK INFO OM HVAD TRAUMETERAPI er:

Du kan forestille dig en gammeldags grammofonplade eller en film… som har fået en ridse.... eller der er gået i hak. Din bevidsthed vil genspille det samme hak hver gang du kommer i en situation, der minder dig om en bestemt oplevelse. Det kan fx være en lyd, du hører, en lugt eller en følelse. Din bevidsthed genkalder sig præcist den hændelse, der er årsagen til at dette hak er opstået.

 

Underbevidstheden vil reagere automatisk på hændelsen igen og igen. Lidt ligesom at trykke på en kontakt. Reaktionen kan være forskellig – og kan manifestere sig i form af afhængigheder, angst, hovedpine, smerter, et bestemt sted på kroppen eller du bliver måske ked af det. Det kan også føles som om, du ikke er kommet videre men genspiller det samme reaktionsmønster hver gang, du oplever en lignende hændelse.

Ved hjælp af denne form for traumeterapi går vi ind og åbner op for at genspille den samme hændelse, og kan dermed aflade den energi, der blokerer i underbevidstheden til der ej er mere energi tilbage i hændelsen. Ridsen eller hakket vil stadigvæk være der, men den vil ej påvirke dig mere.

bottom of page