Behandlinger

Genkaldelses- og traumeterapi

Krop og sjæl husker alt.

 

Føles det som om du er kørt fast? Så er det sandsynligvis et traume, der genspiller sig i din underbevidsthed.

Med denne form for traumeterapi genkalder vi traumerne for at aflade energi på gamle mønstre, tage nye beslutninger og hjælpe dig til at komme i ny fokuseret balance.

Sessionerne varer ca. 1-2 timer.

Prisen er 1500,- kr. for en session.

Hvad er traumeterapi?

Er et værktøj der kan hjælpe dig i de fleste situationer hvor du ønsker at fungere bedre i din hverdag. Behandlingen kan løsne op for gamle traumer, som har lagret sig i kroppen. Kroppen er én stor hukommelse, hvor alle oplevelser og hændelser sætter sig som fastfrosne øjeblikke. De kan også beskrives som fastfrosne antagelser eller holdninger, der er opstået på et tidspunkt, hvor du ubevidst har været ude for en bestemt oplevelse. Disse fastfrosne øjeblikke kan spærre for flow i kroppen, sindet og i følelserne og skabe uhensigtsmæssige konsekvenser og handlemønstre i din hverdag.

 

Hvis du kan også forestille dig en gammeldags grammofonplade… som har fået en ridse. Eller en film… der er gået i hak. Din bevidsthed vil genspille det samme hak hver gang du kommer i en situation, der minder dig om en bestemt oplevelse. Det kan fx være en lyd, du hører, en lugt eller en følelse. Din bevidsthed genkalder sig præcist den hændelse, der er årsagen til at dette hak er opstået.

 

Underbevidstheden vil reagere automatisk på hændelsen igen og igen. Lidt ligesom at trykke på en kontakt. Reaktionen kan være forskellig – og kan manifestere sig i form af afhængigheder, angst, hovedpine, smerter, et bestemt sted på kroppen eller du bliver måske ked af det. Det kan også føles som om, du ikke er kommet videre men genspiller det samme reaktionsmønster hver gang du oplever en lignende hændelse.

 

Ved hjælp af denne form for traumeterapi går vi ind og åbner op for at genspille den samme hændelse, og kan dermed aflade den energi, der blokerer i underbevidstheden til der ej er mere energi tilbage i hændelsen. Ridsen eller hakket vil stadigvæk være der, men den vil ej påvirke dig mere.