top of page

Endagsretreats

Nærvær & Balance

Skab endnu mere nærvær, balanceret væredygtighed, livsglæde og sanselighed, så dit og mit feminine lederskab kan træde endnu mere i karakter og folde sig ud. 

Giv dig selv tid, rum og ro til opmærksomt at skynde dig langsomt og mærke dig selv i hjertet.

 

Vi træner meditation, tilstedeværelse i nuet, arbejder med energi, danse- og bevægelsesmeditation. Alt sammen i det enkle hjertes tjeneste.

Her får du mulighed for i fællesskab med andre kvinder, at skabe dig en tidslomme til at mærke dig selv og genfinde din balance.

 

Do you wanna join?

 

Du kommer til

At vække din sensualitet

at mærke dig selv, stemme hele dit instrument fysisk, psykisk som energetisk, vække din sensualitet, lytte ind i hvad der rør sig i dig lige nu, genkende dine sansers og krops intelligens og træne energiarbejde.

Det handler om

Nærvær

integritet, nærvær og om at genfinde din balance, så du kan stå fast og stærkt i hele dig - hoved, krop, sjæl, sind, spirit i samklang med energien, der flyder i os og omkring os. Vi skal arbejde tæt ind i den enkle kunst at være tilstede i nuet, være tæt på dig selv i dyb forbundethed med helheden og alt som er. Så du kan tage ansvar for dit liv og dit lederskab på en langt mere integreret måde og blive din egen medicin.

Vi mediterer

Og deler hjertet

bevæger dansekroppen let til musik, tuner stemmen, taler sammen og deler fra hjertet, reflekterer, griner (og græder), tager på vision quest og lytter til naturen. Vi afslutter med en magisk cirkel omkring bålet.

Alt sammen nænsomt guidet - kærligt og kraftfuldt - med udgangspunkt i alt det, der rør sig i dig lige nu og her.

Jeg arbejder med healing på gruppeplan, og du vil - hvis du siger ja til det på dagen - modtage healing. Så sørg for, at du før og efter giver dig selv plads og rum til at være dig.

Praktisk

Vi mødes hjemme hos mig på Bispebjerg. Kl. 11-16.

 

Der er kaffe/te/snack

Medbring noget let frokost - gerne vegetarisk - til en selvorganiserende delebuffet,

tøj du har det skønt i samt varmt tøj og tæppe(r).

It will be in English if needed.

 

PRIS

650, kr. pr. gang.

 

Du er velkommen til at deltage en enkelt gang. Deltager du flere gange eller hver gang, vil det give dig en kontinuitet og et stærkt fællesskab med andre skønne kvinder. Sammen skaber vi mere resonanslæring og løfter energien.

Tilmeld til eventet nedenfor:

DARING: IN JOY - Mens & Womens Retreat
DARING: IN JOY - Mens & Womens Retreat
20. aug. 2021, 16.00
Stuebjerggård, Tisvilde
bottom of page