top of page

fre. 12. mar.

|

Kongestien 2

Eksklusivt & Sansestærkt WE:treat

WE:TREAT - EKSKLUSIV & SANSELIG NYTÅRSNYDELSE 3 dage 12.-14. marts. Du er sikret en plads og fuldt tilmeldt, når du har indbetalt via mobilepay på 27646023. Skriv dit navn og send en mail på tinehuge@me.com Der venter dig unikke dage med tid til at forbinde dig med alle dine sanser!

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Eksklusivt & Sansestærkt WE:treat
Eksklusivt & Sansestærkt WE:treat

Time & Location

12. mar. 2021, 16.00 – 14. mar. 2021, 14.00

Kongestien 2, Kongestien 2, 4912 Harpelunde, Lolland

About The Event

❤ EKSKLUSIVT & SANSESTÆRKT WE:TREAT ❤

Kun for 8 deltagere, både mænd og 

kvinder.

12.-14. marts 2021

Der venter dig 3 dage med tid til at forbinde dig med alle dine sanser og din sensualitet. 

Tid til ro, fordybelse og max sanselig nydelse, velvære for hoved, krop og sjæl samt fællesskabende nærvær med skønne mennesker. 

Du får én på opleveren og boostet hele dit sensoriske apparat.

Giv slip på vinterens tunge energier og gør dig klar til et sprudlende forår oven på en tid med vilde udfordringer.

Vi - Finn og Tine - vil gøre vores ypperste til, at du får ro på dit parasympatiske nervesystem og stimuleret dit sociale nervesystem. 

Så du står top klar med alle dine sanser i behold, tunet og veltrimmet, og i ny balance til at gå resten af 2021 år i møde med råstyrke og mod til; ”Come What May”.

--------------------------------------------

DU FÅR

* Walk n´ Talk og Silent Walk bl.a. ved Dodekalitten

* Gus i Nordisk Sansehytte og dyp i koldtvandskar

* Hemmelige og sanselige overraskelser for dine 6 sanser

* Fællesmeditationer, kropsarbejde, yoga, dans og bevægelse.

* Tid til stilhed, egen refleksion og ro med naturen som bagtæppe

* Tid til samvær med skønne mennesker, dybe samtaler og gode grin

* Private pool i form af Langelandsbæltet og Nakskov Fjord i baghaven

Du kommer til at bo midt i den Lollandske landidyl hvor, der er stille med stille på, højt til loftet, mørkt og fri adgang til Mælkevejen, og hvor den fede muld er virk´lig fed.

Finn tryller i køkkenet og vil kræse for dig med helt særligt vegetarisk, udrensende og nærende kost, som er tilpasset processen vi sammen går igennem.

---------------------------------------------

SAUNAGUS i SANSEHYTTEN

Med forskellige inviterende æteriske dufte på de varme sten, og den helt specielle lollandske landatmosfære som bagtæppe for sanseoplevelser, træner vi dyb meditation og kropslig væren med det, som er. 

Sanseapparatet bliver udfordret og stimuleret og vil med garanti åbne for dit nervesystem og skabe balance. Undervejs hopper vi i havet eller i koldvandskar/bruseren og køler kroppen.

SANSEMEDITATIONER, WALKS, KROP OG BEVÆGELSE

Meditation starter med åndedrættet. Vi kommer til at arbejde med forskellige former for meditation. Både stillesiddende, dans og bevægelse, i sansehytten, udendørs. 

Vi arbejder også med Shamanic Breathwork metoder, som giver en øget og instant oplevelse af velvære og tryghed, som stimulerer dit energisystem, sænker stressniveauet af cortisol i blodet, og gør hele dit sanseapparat skarpt.

At åbne dit fulde sanseapparat og vække din sensualitet er, som at tune en knallert. Der skal olie på den før den spinder. 

Din livskraft - livsjuice - og livsappetit skal smøres og din krop, som er hele dit instrument skal vedligeholdes og stemmes til nye vibrationer af vellyd, så du kan stå stærkere i dit liv, dit lederskab og være med alt, som er.

--------------------------------------------

UDTALELSER OM TINE FRA TIDLIGERE DELTAGERE

"Til Alle jer der overvejer at gå med Tine: Tine er The Real Deal. Ren, kærlig, dygtig. Go for it! 

"Wow, to me that was such a demonstration of the multitalent your are. You have so many strings to play on and now we saw a couple more. We saw you as the procesleader and the leading facilitator in groups which is your expertise. We saw you activating involving leadership and healing in everyone. You demonstrated fun and unpredictibility like - lets just play ourselves to results. All this embody who you are. You have been such a rolemodel and it has been very inspiring. Everytime Tine shares her experiences it becomes possible for us too." Kirsten Stendevad, Feminine Leader

“Kære Tine. Af tak for en forløsende weekend. Det gjorde godt på rigtig mange planer. Og tak til alle i gruppen for at skabe et trygt og rart rum.” Kirsten, Specialrådgiver

”Af hjertet tak for en fantastisk weekend med meditation, stilhed, nærvær og ro. En fantastisk god rejse for mig, guidet af dig, gav mig mod til at have tillid til mig selv, og tillid til det, der måtte ske. TAK!” Erik, direktør

”Jeg vil gerne af sige tak for en helt igennem dejlig weekend, med fordybelse, stilhed og meditation og ikke mindst saunagus, som var en fantastisk oplevelse for mig. Du skabte en ro og en tillid i gruppen, som for mig gav tillid til, at jeg kunne fordybe mig fuld ud i denne weekend. Weekenden var en rejse, hvor jeg fik skabt en indsigt i at kunne bruge mig selv på en anden måde, og dig som rejseguide var fantastisk og lige tilpas. Din fortælling om olierne/krydderier/træsorter i saunaen gjorde, at jeg tog dem til mig og fik den fulde udbytte af denne gus. Meditationen blev jeg også guidet godt igennem, tilpas med ord, så jeg også fik holdt fast i mig selv og trukket vejret på den rigtige måde. Morgenøvelser og dans godt guidet, så det har også givet inspiration til mere af det. Så tak for en dejlig og helt igennem fantastisk weekend - også til gruppen” Zanne, gruppeleder hjemmeplejen

---------------------------------------------

VÆRTSKAB

OM TINE

Tine er et passioneret sanseligt og musisk menneske med dyb indsigt i intuitivt nærvær og energiarbejde, som siden hun var 16 har forsket i personligt udvikling og eget energisprog, krop, dans og bevægelse. 

Tine brænder for at holde rum for, at skabe bevidsthed så mennesker og grupper kan åbne deres hjerter, og har mere end 20 års erfaring med træning af personligt lederskab, facilitering af personlig udvikling og rådgivning, meditation, retreats og transformerende gruppeprocesser med dybe rødder i hverdagsshamanisme og tantrisk væren. 

Derudover er hun uddannet Cand. Mag. i dansk og psykologi, dramalærer, ledelsesmentor og procesvært, gusmester, reikihealer, traumeterapeut og 5 passioneret rytmedanser.

OM FINN

Finn er oprindelig uddannet værktøjsmager og har selv opfundet konceptet for og bygget sansehytten.

 

24 år i socialpsykiatrien som kognitiv psykoterapeut har givet dyb indsigt i og erfaring med sammenhængene mellem tanker, følelser, handlinger og kropslige fornemmelser og hvordan vi mindfull kan påvirke dem. 

Derudover har Finn utroligt gode lugt- og smagssanser og nørder med at finde ud af, hvordan forskellige sanseindtryk harmonerer og spiller sammen. Duftene i sansehytten er specielt sammensat med fokus på sanserne og ikke kun varmen, samt guidet meditation.

UDTALELSER OM FINN FRA TIDLIGERE DELTAGERE

”Kære Finn

Først og fremmest, vil vi godt sige tak for en fantastisk oplevelse. Da døren gik op, og du tog imod os, var det bare fedt, og vi var solgt. Magen til gæstfrihed skal man lede længe efter – og tak for det. 

Et hvert koncept starter med en overbevisning, og den fik vi en forsmag af på badebroen i Nykøbing, vi vidste ikke præcis, hvad det var, men noget ’var’, og det måtte vi finde ud af. Èn ting er, hvad der bliver sagt og lovet på en badebro, noget andet er at gøre ord til handling, og det må man sige, at du formår. 

For det første, du bor sgu fedt, fantastisk udsigt, indretning, der rummer mere end hvad materielle nips kan klare, for der er sjæl og varme i hvert et hjørne af dit hjem. 

Du er stolt, og det smitter. Du er dygtig til at guide, og dit stemmeleje er behageligt. Koldtvandskarret var flippet, og det gjorde os modige og det var sjovt. 

Du er god til grin og god til alvor. Du lærte os om åndedrættet, og om hvordan man finder ro, når alt i kroppen skriger imod. At tid og klokkeslæt var udvisket og ikke satte en fast og stringent ramme om aftenen, fik os til at være til stede på en anden måde, end den vi er vant til fra hverdagen. 

Når folk så har trukket sig tilbage og er gået til ro, så er det at vågne op til dine pandekager og kaffe, helt i top. Vi har talt, om der manglede noget, men det gjorder der ikke, så det bliver 10 ud af 10 fra os. Vi glæder os til at vende tilbage. 

KH Michelle og Kim”

”En rigtig dejlig sanseoplevelse, jeg ønsker mig min egen hytte”

”1000 1000 tak for en skøn rejse med duftene og smage af forskellig art i sansehytten. Det efterfølgende koldvandsbad var grænseoverskridende, men skønt. TAK FINN”

”Tusinde tak for en meget værdig afslutning på gus. Du bliver bare ved med at overraske med nye ting, kaffe scrub. Vinterbad med vibrationer. Levende Detox juice. Adrenalin beat, duften af bomuldsblomst. Du er gusmester!”

”Tak for en super oplevelse i Nordisk-Sansehytte i går Aromaterapi på højere plan, og så med Finn som Gusmester og meditativ guide. Jeg tror alle mine sanser var i brug. Stor respekt for dit projekt”

-----------------------------------------------------------

PRISEN ER KUN 4185,- KR.

-----------------------------------------------------------

DATO & PRIS

Fredag 12. marts kl. 16.00 - søndag 14. marts kl. 13.00, 2021

PRIS PR. PERSON

3 dage: 4185,- kr.

--------------------------------------------------------

EARLY BIRD PRIS INDEN 15. JANUAR

Early Bird pris: 3900,- kr.

Har du været på ”You Are Medicine Retreat” med Tine før, eller er du medlem af You Are Medicine Community, betaler du kun 3800,- inden 15. januar.

Det er et eksklusivt retreat, og der er derfor kun 8 pladser. 

Først til mølle. Bindende tilmelding v. indbetaling via mobile pay. 

Der ydes ingen refundering i tilfælde af, at du melder afbud. Du er velkommen til at give din plads videre. 

Hvis Corona spænder ben for herlighederne, udsættes og flyttes datoen blot. Der er du selvfølgelig sikret din plads på det næste retreat. Ligeledes hvis du bliver testet C-positiv lige op til og må aflyse. Der ydes ingen refundering i begge tilfælde. 

Coronawise forholder vi os til gældende regler for passende afstand og passer på hinanden. Du er selvfølgelig sund og rask, når du ankommer. 

Det er muligt at forudbestille soveplads i enkelt alkove eller dobbeltværelse.

TILMELDING OG INFO:

Du er fuldt tilmeldt, når du har indbetalt på mobile pay Tine Huge. Send en besked om din indbetaling samt din mail på tinehuge@me.com, så modtager du en velkomstmail før retreat. 

Tine Huge: + 45 27646023

For yderligre information kontakt Tine

tinehuge@me.com

www.huge-by-heart.com

Du behøver ingen erfaring med hverken meditation, dans- og bevægelse eller saunagus. Blot at du er nysgerrig og parat til at fordybe dig. Omvendt har du meget erfaring i forvejen, ja, så vil dette retreat blot give dig endnu mere anledning til at walk the talk og fordybe dig endnu mere.

Maden er vegetarisk, udrensende og helende uden gluten og laktose. 

Giv lyd hvis du har særlige udfordringer, så finder vi ud af det.

Du inviteres til at slukke mobilen helt og bare være her og nu.

-------------------------------------------------

PROGRAM I OVERSKRIFTER (med forbehold for ændringer)

FREDAG 12. MARTS

15-16.00: Ankomst og indkvartering

16.00: Velkomst og check-in

Saunagus og sansehytte

Aftensmad

Aftenmeditation og hemmelig sanseoplevelse

Lørdag og søndag er der stilhed indtil kl. 10.00. Vi spiser morgenmad sammen i stilhed. 

LØRDAG 13. MARTS

Morgensmoothie

Meditation, åndedræts- og kropsøvelser, yoga

Morgenmad

Danse- og bevægelsesmeditation

Frokost, gåtur, fri tid

Eftermiddagsmeditation - ved DODEKALITTEN

Hemmeligt sansemåltid

Sansehytte og udendørs hemmelig sanseoplevelse

SØNDAG 14. MARTS

Morgensmoothie

Meditation, åndedræts- og kropsøvelser, yoga

Morgenmad

Formiddagsmeditation og fællesafrunding af programmet kl. 14.00

WHATS NOT LIKE?

---------------------------------------------------------

STED

Nordisk Sansehytte er en helt igennem udsøgt perle på de danske Sydhavsøer. Så langt væk man kan komme fra alfarvej og storbyvirvaret. Du møder den helt særlige ”Finn´ske” stemning, som gennemstrømmer og vækker dine sanser på måder, som du aldrig har oplevet det før.

Man sover i små hyggelige alkover og værelser. I en skøn blanding af alkover til en enkelt person og dobbeltværelser til 2 personer som kan deles eller 1 par.

Det er let at komme dertil med både bil og tog. Det tager ca. 2 timer fra København. Det er også muligt at arrangere afhentning med Flextrafik.

Når alle er tilmeldt og ca. en uge før afgang, sendes en fælles info mail ud, så det er muligt at arrangere fælles samkørsel indbyrdes. Selvfølgelig i overensstemmelse med corona reglerne. 

ADRESSEN ER:

Kongestien 2

4912 Harpelunde, Lolland

PRAKTISK:

Husk at medbringe:

pen og notesbog

badetøj, evt. sarong/slåbrok

3-4 håndklæder

sengetøj (betræk) og lagen eller sovepose

tæppe eller måtte til at sidde på udendørs

varmt tøj/fodtøj og behageligt tøj til at meditere i og bevæge dig i både inden- og udendørs.

Vi glæder os til et forrygende og eksklusivt WE:treat I sanselighedens tegn

(We will hold the space in english if needed)

TAK! 

Kærlig hilsen Tine & Finn

Tickets

  • Eksklusivt Nytår-WE:treat

    Du er sikret en plads og fuldt tillmeldt, når indbetaling er sket via mobilpay på tlf 27646023. Skriv dit fornavn og efternavn og "Nytårs WE"

    4.500,00 kr.
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Share This Event

bottom of page