top of page

lør. 14. dec.

|

København, Bispebjerg

Endagsretreat

KÆRE SMUKKE KVINDE Kan du mærke det? Alting spirer og springer ud nu med saft og kraft og ynde - alt sammen i den skønneste orden. Kom og vær med og rid på den vidunderlige bølge og spring ud, fold dig ud, bevæg dig, åbn din energi og væk din indre som ydre spirende sensualitet til at eksplodere.

Registration is Closed
See other events
Endagsretreat
Endagsretreat

Time & Location

14. dec. 2019, 11.00 – 18.00

København, Bispebjerg, Tine Huge

About The Event

LØRDAGSHELLE-ENDAGSRETREAT

You Are Medicine

LADIES 

Jeg har besluttet i 2019 at skabe en månedlig ramme for endnu mere nærvær, balanceret væredygtighed,  livsglæde og sanselighed, så dit og mit feminine lederskab kan træde endnu mere i karakter og folde sig ud. Nu tager jeg hul på en række af “Lørdagshelle - Endagsretreat”. 

Giv dig selv tid, rum og ro til opmærksomt at skynde dig langsomt og mærke dig selv i hjertet. Vi træner meditation, tilstedeværelse i nuet, arbejder med energi, danse- og bevægelsesmeditation. Alt sammen i det enkle hjertes tjeneste.

Her får du mulighed for i fællesskab med andre kvinder, at skabe dig en tidslomme til at mærke dig selv og genfinde din balance. Do you wanna join? 

Næste gang er:  

LØRDAG 14. DECEMBER KL. 11-18.

DU KOMMER TIL 

at mærke dig selv, stemme hele dit instrument fysisk, psykisk som energetisk, vække din sensualitet, lytte ind i hvad der rør sig i dig lige nu, genkende dine sansers og krops intelligens og træne energiarbejde.

DET HANDLER OM 

integritet, nærvær og om at genfinde din balance, så du kan stå fast og stærkt i hele dig - hoved, krop, sjæl, sind, spirit i samklang med energien, der flyder i os og omkring os. Vi skal arbejde tæt ind i den enkle kunst at være tilstede i nuet, være tæt på dig selv i dyb forbundethed med helheden og alt som er. Så du kan tage ansvar for dit liv og dit lederskab på en langt mere integreret måde og blive din egen medicin. 

VI MEDITERER

bevæger dansekroppen til musik, tuner stemmen, taler sammen og deler fra hjertet, reflekterer, griner (og græder), tager på vision quest og lytter til naturen. Vi afslutter med en magisk cacao cirkel omkring bålet. 

Alt sammen nænsomt guidet - kærligt og kraftfuldt - med udgangspunkt i alt det, der rør sig i dig lige nu og her. 

Jeg arbejder med healing på gruppeplan, og du vil - hvis du siger ja til det på dagen - modtage healing. Så sørg for, at du før og efter giver dig selv plads og rum til at være dig.

Min baggrund er cand. mag. i dansk og psykologi, traumeterapeut/healer, ledelsesmentor og dramalærer/teaterinstruktør. Derudover har jeg danset 5 rytmer siden 2004. I mere end 15 år har jeg arbejdet med bevidstheds- og energiarbejde i både individuelle og kollektive transformationsprocesser og samtidig gået vejen i personlig udviking selv. 

PRAKTISK

Vi mødes hjemme hos mig på Bispebjerg. Kl. 11-18.

Der er kaffe/te/snack 

Medbring noget let frokost - gerne vegetarisk - til en selvorganiserende delebuffet,

tøj du har det skønt i samt varmt tøj og tæppe(r).

I will hold the space in English if needed. 

PRIS

850, kr. pr. gang. 

Du er velkommen til at deltage en enkelt gang. Deltager du flere gange eller hver gang, vil det give dig en kontinuitet og et stærkt fællesskab med andre skønne kvinder. Sammen skaber vi mere resonanslæring og løfter energien.

Ses vi? Der er begrænsede pladser, så skynd dig at give lyd og tilmeld dig her eller pr. mail: tinehuge@me.com

Kærlige kram

Tine 💜

Tickets

 • Single Day

  200,00 US$
  Salg slut
 • Weekend

  350,00 US$
  Salg slut
 • Full Retreat

  600,00 US$
  Salg slut

Total

0,00 US$

Share This Event

bottom of page