top of page

fre. 21. feb.

|

Fyrregården, Retreat Center

Growing From Your Heart - Retreat

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Growing From Your Heart - Retreat
Growing From Your Heart - Retreat

Time & Location

21. feb. 2020, 13.00 – 23. feb. 2020, 15.00

Fyrregården, Retreat Center, Matolievej 14, 4573 Højby, Danmark

About The Event

 GROWING FROM YOUR HEART – WEEKEND RETREAT

Fredag 21. – søndag 23. februar 2020

LADIES! 

You Are Medicine!

''''''''''''

GROWING FROM YOUR HEART RETREAT 

En hel weekend, hvor du giver dig selv tid, rum og ro til opmærksomt at skynde dig langsomt og mærke dig selv i hjertet, i kroppen og helt ind i din (måske glemte) kvindelige visdom. 

Vi sætter rammen for endnu dybere nærvær og skruer op for balanceret være-dygtighed, livsglæde og sanselighed. Så dit og mit feminine lederskab kan få plads til at træde endnu mere i karakter og folde sig ud. 

Vi skal bl.a. træne meditation og tilstedeværelse i nuet - både udendørs og indendørs, arbejde med energi og træne hvordan du forbinder dig til alt, som er. Vi skal arbejde med danse- og bevægelsesmeditation, hvor du kommer i kontakt med din dybeste sensuelle kvindelighed i mange udtryk. Vi skal arbejde kropsligt med sansearbejde i form af massage. Derudover skal vi åbne dybere til hjertet og sjælen ved hjælp af den fantastiske Earth Medicine, ceremoniel cacao fra Guatemala, og lade os rense og genføde gennem den ældgamle svedhyttetradition, som er en ældgammel traditionel måde at overgive sig til at give slip på gammelt støj og blive genfødt i en ny balance. 

Og det alt sammen i det enkle hjertes tjeneste. Holdt i et absolut trygt og sacred space.

Du får her en smuk og powerfuld mulighed for i fællesskab med andre kvinder, at skabe dig en tidslomme til at mærke dig selv …og genfinde din balance så du kan vokse fra hjertet ❤

DU KOMMER TIL 

at mærke dig selv, stemme hele dit instrument fysisk, psykisk som energetisk, vække din sanselighed og sensualitet, lytte ind i hvad, der rør sig i dig lige nu, genkende dine sansers og krops intelligens og træne energiarbejde på måske helt nye måder.

DET HANDLER OM 

integritet, nærvær og om at genfinde din balance. Så du kan stå fast og stærkt i hele dig - hoved, krop, sjæl, sind, spirit i samklang med energien, der altid flyder i os og omkring os. Vi skal arbejde tæt ind i den enkle kunst at være tilstede i nuet via krop, energi, bevægelse og åndedrættet, være tæt på dig selv i dyb forbundethed med helheden og alt, som er. Så du kan tage ansvar for dit liv og dit lederskab på en langt mere integreret måde og blive din egen medicin. 

VI MEDITERER & BEVÆGER

dansekroppen til musik og trommens inciterende rytme, tuner stemmen, taler sammen og deler fra hjertet, reflekterer, griner (og græder)...

Alt sammen nænsomt guidet og holdt - kærligt og kraftfuldt - med udgangspunkt i alt det, der rører sig i dig lige nu og her. 

Vi arbejder med kraftfuld aktivering af energi på gruppeplan, så weekenden er for dig, der ønsker at gå i dybden og give dig selv plads og rum til at være hele dig.

Du behøver ej at have meget erfaring med hverken meditation, dans, energiarbejde, massage eller svedhytte. Blot du er åben for give dig selv en mulighed for at mærke dig selv på ny.

---------------------------------------------------------

WEEKENDENS FLOW - PROGRAM (med forbehold for ændringer)

FREDAG 21. januar

13-15: Indkvartering

15.00: Velkomst og check-in

16.00: meditation og cacao session

1 8.00: danse meditation

19.30: Aftensmad

21:00: aftenmeditation og massage

Lørdag og søndag er der stilhed indtil kl. 10.00

LØRDAG 22. JANUAR

7.30: Morgensmoothie

8-9: Indiansk morgenpraksis v. vandet

9-10: Morgenmad

10-13: Bygning af svedhytte og udendørs forberedelse

13-16: Frokost, fri tid evt. gåtur

16.00: Dansemeditation ind din kvindelige sensualitet

18.00: Svedhytte

20.00: Aftensmad

21:00: Aften meditation og sharingcircle

SØNDAG 23.JANUAR

7.30: Morgensmoothie

8-9.00: Indiansk morgenpraksis ved vandet

9.00-11.00: Visionquest og manifestationsarbejde for fremtiden

11-12: Brunch

12-14: Meditation, dans og body work

14-15: Fælles afrunding, check-out og afgang

DU FÅR

- en hel weekend i hjertets, kroppens, sansernes og sjælens tegn

- mulighed for at arbejde meditativt på forskellige måder, der kan åbne dit hjerte 

- et skønt samvær med stærke og modige kvinder 

- en tidslomme til at forkæle dig selv 

- nye og spændende metoder, værktøjer til at “komme hjem til sig selv” 

OM TINE – Kærlighed-I-Alt

Tine er et passioneret sanseligt og musisk menneske med dyb indsigt i intuitivt nærvær og energiarbejde, som siden hun var 16 har forsket i personligt udvikling og eget energisprog, krop, dans og bevægelse. Tine brænder for at holde rum for, at skabe bevidsthed så mennesker og grupper kan åbne deres hjerter, og har mere end 18 års erfaring med træning af personligt lederskab, facilitering af personlig udvikling og rådgivning, meditation, retreats og transformerende gruppeprocesser med dybe rødder i hverdagsshamanisme og tantrisk væren og har været i lære hos en inkaindviet healer i gennem de sidste 20 år. Derudover er hun uddannet Cand. Mag. i dansk og psykologi, dramalærer, ledelsesmentor og procesvært, gusmester, reikihealer, traumeterapeut og 5 passioneret rytmedanser.

OM DEVIRA – Devi Dragon Shaman

Devira har i mange år arbejdet med sjælens udfoldelse og kroppens frie udtryk. Hun har meget erfaring i at være roligt tilstede i hvad end livet måtte larme med, at lade kroppen give udtryk og aflad for alt hvad der gemmes heri og skabe et liv i overensstemmelse med hjertets og sjælens umiddelbarhed. Særlige fokuspunkter er; healing af kroppens frie udtryk, de kvindelige sensuelle kræfter og seksuelle energi, fleksibilitet, feminin kraft ∞ Peaceful Power & Powerful Peace. Hun har siden 2007 arbejdet kropsterapeutisk, uddannet fra Body-sds. Dertil med alverdens uddannelser, kurser og inspiration inden for healing, tantra og shamanisme (oplært og guidet af en mexicansk shaman) Og hele hendes liv har hun været tæt forbundet med livet uden for det fysisk synlige.

---------------------------------------------------------------------

PRAKTISK

Vi mødes hos på Fyrregården, Matolievej 14, 4573 Højby

Det er muligt at komme hertil med tog og bus. 

Vi sender en fælles mail ud med diverse info lige op til retreat, hvor det også bliver muligt at arrangere fælleskørsel.

We will hold the space in English if needed. 

PRIS 

4195,-kr.

Hvis du er en af de hurtigt flyvende fugle, så får du det til 3885,- hvis du tilmelder dig og har betalt inden 1. Januar.

Det er muligt at betale i to rater.

Du er fuldt tilmeldt og sikret en plads, når du har indbetalt på_____ 

Tilmeldingen er bindende og bliver ej refunderet i tilfælde af afbud. I så fald er du velkommen til selv at give din plads videre. 

Der er begrænsede pladser, så meld dig til med det samme!

Er alle pladser optaget, kan du komme på venteliste til vores næste retreat.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

Tine: tinehuge@me.com - http://www.huge-by-heart.com/FB: You Are Medicine

Devira: devira@devira.dk - http://www.deviramollonyo.dk/FB: Devira Mollonyo :: Living in Aliveness, Sacredness & Peace

Vi glæder os vildt! 

Ses Vi?

Kærligst

Devira og Tine 

✨💥🌸💥✨

Share This Event

bottom of page