top of page

man. 08. mar.

|

Dyrehaven, røde port v. Klampenborg st.

KVINDE! Væk din livskraft!

UDENDØRS CACAOCEREMONI I DYREHAVEN. TILMELDING VIA MOBILEPAY VI MØDES VED DEN RØDE PORT INDE I DYREHAVEN VED KLAMPENBORG ST.

Billetter sælges ikke
Se andre events
KVINDE! Væk din livskraft!
KVINDE! Væk din livskraft!

Time & Location

08. mar. 2021, 09.00 – 13.00

Dyrehaven, røde port v. Klampenborg st. , Dyrehavevej 1, 2930 Klampenborg, Danmark

About The Event

KVINDE! VÆK DIN LIVSKRAFT OG NYD, AT DU ER SÅ MEGET I LIVE!

UDENDØRS CACAOCEREMONI I DYREHAVEN

Vi bruger 8. marts til at sige tak til alle de kvinder, der har været før os og med os, og fejrer den moderne og modne kvinde, som er i dyb kontakt med naturen, sin sensuelle skaberkraft og balancerede feminine maskuline energier, og som tør være den, hun er.

På denne smukke 8. marts læner vi os ind i forårets spiren og vækker din indre ild, så du kan få endnu dybere adgang til din indre visdom, sanselighed og sensualitet. Så du med integritet kan træde endnu stærkere ud i foråret og i dit lederskab.

* Ceremonien giver dig tid, rum og ro til mærke dit hjerte og din krop.

* Du bliver inviteret til mærke det i dig, som vil ud og være den game changer for det, du længes allermest efter.

* Du bliver inviteret til at mærke og udfordre modstanden og give los for din indre ild, din sensualitet og din skaberkraft.

VI ARBEJDER MED

MEDITATION OG SHAMANIC BREAHTWORK er bevidst vejrtrækning til at komme helt ned i kroppen og være fuldt til stede med alt det, som rør sig i tankerne, følelserne og kroppen. Det bevidste åndedrag skærper opmærksomheden på den kraft, der findes i nuet.

DANS- OG BEVÆGELSESMEDITATION er overgivelse dig til det, der er I din krop. Ingen særlige trin - kun free style. Forbind dig med dit hjerte og lad din puls, dine fødder og rytmerne bevæge dig og væk din indre ild - din ældgamle visdom.

EARTH MEDICINE CEREMONIEL CACAO fra Guatemala bruger vi til at åbne dybere op til hjertet og sjælen. Cacao er en ældgammel tradition og giver med dyb intensitet og nænsomhed adgang til at åbne dit hjerte i tillid. Cacaoen indeholder en masse mineraler og næring, som styrker, renser og nærer dit energisystem.

STILLE SANSE WALK er en bevidst silent walk hvor du træner at åbne op for at modtage intuitive svar på din inderste vigtige spørgsmål fra naturen selv og det, du møder på din vej.

DET HANDLER OM at vække the inner fire, integritet, nærvær og om at fintune din balance. Stå fast og stærkt i hele dig og dit lederskab - hoved, krop, sjæl, sind, spirit i samklang med energien, der altid flyder i os og omkring os.

Vi arbejder kropsligt i og med naturen, tæt ind i den enkle kunst at være tilstede i krop, energi, bevægelse og åndedræt, være tæt på dig selv i dyb forbundethed med naturen.

Alt sammen i det enkle hjertes og livsglædens tjeneste. Holdt i et absolut trygt og sacred space. Dagens flow stemmes intuitivt efter gruppeenerigen.

----------------------------------------------------------------------------------------------

OPLEVELSE FRA EN TIDLIGERE DELTAGER

"Jeg glæder mig så meget til, at jeg endnu engang, skal deltage i et fordybende møde, dybt ind i min sjælskerne, under din kyndige vejledning.

Tine, den måde hvorpå du skaber et rum, dit hjertevarme nærvær, dit dybe blik, din personlige stil og dit professionelle lederskab, det gør at jeg kan fordybe mig og blot tage imod det som min krop, mit sind og min sjæl bevæger sig ind i... Under dit lederskab, forkæles jeg med dyb næring til min livskraft. Det kan kun blive en smuk dag, jeg skal dele med dig og de øvrige deltagere. På gensyn." (Charlotte, psykoterapeut)

DU FÅR - inspiration og metoder til at stå stærkere i dit lederskab - mulighed for at genfinde en bedre balance - cacaoceremoni og cacao - aktivering af din livsenergi - åbninger og healing af blokeringer, der spærrer for din livsenergi - en intens, smuk og powerfuld mulighed for transformation i fællesskab med andre kvinder

Vi arbejder med kraftfuld aktivering af energi på gruppeplan. Denne lørdag er for dig, der ønsker at gå i dybden og give dig selv plads og rum til at være med hele dig. Du behøver ikke have nogen erfaring med metoderne, blot du er åben for at mærke og udforske dig selv på ny i et fællesskab. Jeg møder dig og gruppen, der hvor I er.

------------------------------------------------------------------------------------

OM TINE

Tine er et passioneret sanseligt og musisk menneske med dyb indsigt i intuitivt nærvær og energiarbejde, som siden hun var 16 har forsket i personlig udvikling og eget energisprog, krop, dans og bevægelse.

Hun brænder for at vække din livskraft, din indre ild, sanseligheden og sensualiteten, og holde rum for, at skabe bevidsthed mellem MBS - body-mind-soul, så mennesker og grupper kan åbne deres hjerter.

20 års erfaring med træning af personligt lederskab, facilitering af personlig udvikling og rådgivning, meditation, retreats og transformerende gruppeprocesser med dybe rødder i hverdagsshamanisme og tantrisk væren.

Derudover er hun uddannet Cand. Mag. i dansk og psykologi, dramalærer, ledelsesmentor og procesvært, reikihealer, traumeterapeut (uddannet hos Jesper Westmark) og 5 passioneret rytme- og medicindanser.

DET BLIR´ ÆRLIGT, KÆRLIGT, SANSELIGT JUICY OG MEGA SKÆGT...

---------------------------------------------------------------------

DET PRAKTISKE

Mandag d. 8. marts. Kl. 9.00-13.00

Vi mødes kl. 9.00 i Dyrehaven lige indenfor den røde port ved Klampenborg st.

VIGTIGT! Kom i god tid, da vi starter sharp 9.00 og går i samlet flok til et dejligt sted (så vidt muligt uden de store stier).

MEDBRING:

* Notesbog og pen * Pude(r) og tæppe(r) * Behageligt tøj til at bevæge dig i * Udendørstøj til vejret og gode sko * Vand og vandunk * Et krus til cacao * Evt. madpakke

Jeg sørger for cacao og lidt snack.

Obs: cacaoen kan bedst få lov at virke, hvis du ikke lige har spist et stort morgenmåltid. Så jeg inviterer dig til at møde op på tom mave. Hvis du har brug for mad, så spis et let morgenmåltid uden mælkeprodukter, da det kan spærrer for virkningen.

Vi tager naturligvis højde for alle COVID 19 regler for afstand etc.

----------------------------------------------------------------------------------------------

PRIS OG TILMELDING

Kun 675,-kr.

Begrænsede pladser

Du tilmelder dig ved at betale via mobilepay Tine Huge 27646023. Skriv dit fulde navn og ”8. marts cacao”

Tilmeldingen er bindende og bliver ej refunderet i tilfælde af afbud. I så fald er du velkommen til selv at give din plads videre.

Er alle pladser optaget, kan du komme på venteliste til den næste workshop.

------------------------------------------------------------------------------------------

KONTAKT

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du er i tvivl om, du skal med. Du kan enten ringe, skrive en mail eller en besked på messenger.

Tine: 27646023 tinehuge@me.com www.huge-by-heart.com Facebook: You Are Medicine

JEG GLÆDER MIG SÅ MEGET TIL AT FEJRER DENNE DAG SAMMEN 

DET BLIR´ ÆRLIGT, KÆRLIGT, SANSELIGT JUICY OG MEGA SKÆGT...

Kærligst Tine 

Se mindre

Share This Event

bottom of page