top of page

fre. 01. maj

|

Sjövik

Retreat i Sverige

YOU ARE MEDICINE Retreat på Sjövik i Sverige er for dig, der ønsker at gå i dybden med din personlige udvikling og skabe øget bevidsthed omkring dit personlige lederskab. Du får mulighed for at skabe tid, ro og stilhed til fordybelse og nærvær.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Retreat i Sverige
Retreat i Sverige

Time & Location

01. maj 2020, 13.00 – 03. maj 2020, 14.00

Sjövik, Asavägen, 360 30 Lammhult, Sverige

About The Event

YOU ARE MEDICINE RETREAT

Er for dig, der har lyst til at fordybe dig i energiarbejde med krop og sjæl og er parat til at tage ansvar for at være din egen healer og medicin, så du kan skabe bedre balance i dit liv som helhed. Skab tid, rum, stilhed og genfind balancen.

Vi træner nærvær og meditation med særligt fokus på åndedrættet, forbundethed med naturen og åbning af visdommen i hjertet, hvorfra vi kan møde os selv og omverdenen med større mildhed. Der vil være tid til både stilhed, individuelt refleksionsarbejde, bevægelse og meditationer med musik samt tid til at dele erfaringer i grupper. Naturen, saunagusen, den nærende mad og samværet med skønne mennesker er en naturlig del af fællesskabet på retreatet.

 

DATO & PRIS

Fredag d. 1. maj til søndag d. 3. maj 2020. Prisen pr. person er 4185,- kr. inkl. al undervisning, kost og logi. Super Early Bird pris 3500,-kr. hvis du tilmelder dig inden 1. januar 2020. Begrænsede pladser. Først til mølle. Bindende tilmelding v. indbetaling via mobilepay. Tilmeldingen er bindende og der ydes ingen refundering. i Tilfælde af afbud er du velkommen til selv at give din plads videre. 

Tilmelding og info: Tine Huge: + 45 27646023 / tinehuge@me.com/ www.huge-by-heart.com eller via link her på siden.

Du behøver ingen erfaring med hverken meditation eller saunagus. Blot at du er nysgerrig og parat til at udforske forskellige måder at komme hjem til dig selv og ind i kroppen på.

Maden er vegetarisk, udrensende og helende. Du inviteres til at slukke mobilen og bare være her og nu.

PROGRAM:

FREDAG 1. MAJ

13-15: Indkvartering

15.00: Velkomst og check-in

16.00: Saunagus

18.00: Aftensmad

19.30: Aftenmeditation og bål

Lørdag og søndag er der stilhed indtil kl. 10.00

LØRDAG 2. MAJ

7.30: Morgensmoothie

8-9: Indiansk udendørs forbundethedsøvelse

9-10: Morgenmad

10-13: Dansemeditation

13-16: Frokost, gåtur, fri tid

16.00: Saunagus

18.00: Aftensmad

19.30:Aftenmeditation og bål

SØNDAG 3. MAJ

7.30: Morgensmoothie

8-9: Indiansk udendørs forbundethedsøvelse

9-10: Morgenmad

10-13: Formiddagsmeditation

13-14: Fælles rengøring, check-out og afgang

SAUNAGUS

Med forskellige inviterende dufte på de varme sten og naturen som bagtæppe for sanseoplevelser, træner vi dyb meditation og kropslig væren med det som er. Undervejs hopper vi i søen og køler kroppen. Saunagusen er inspireret af indiansk svedhytte.

STED

Sjövik er en gudsbenådet plet i de svenske skove i Småland og ejet af Jesper Westmark, meditationsksolen.com. Det er let at komme dertil med både bil og tog. Det tager ca. 3-4 timer fra København. Når alle er tilmeldt sendes en fælles info mail ud, så det er muligt at køre i fælleskab og dele transporten. 

Adressen er: Mossjöås-Sjövik, 36036 Lamhult – Asavägen Småland, Sverige.

HUSK

Husk at medbringe badetøj, evt. sarong, 3-4 håndklæder, sengetøj (betræk) og lagen eller sovepose, tæppe eller måtte til at sidde på udendørs, varmt tøj/fodtøj og behageligt tøj til at meditere i og bevæge dig både inden- og udendørs. Der soves primært på delte værelser - mænd og kvinder for sig. 

VÆRTSKAB  

Tine Huge er uddannet Cand. Mag. i dansk og psykologi, dramalærer, ledelsesmentor og procesvært, reikihealer, traumeterapeut og 5 rytmedanser og har mere end 15 års erfaring med træning af personligt lederskab, facilitering af personlig udvikling og rådgivning, meditation og transformerende gruppeprocesser. Jeg er et passioneret musisk menneske med dyb indsigt i intuitivt nærvær og energiarbejde, og så jeg har gået hele vejen selv. Jeg har taget og er nu min egen medicin.

Jeg glæder mig til at guide dig hjem, så du også kan blive din egen medicin.

TAK!

Share This Event

bottom of page