top of page

lør. 29. maj

|

Baggårds Ro

RISING RAW & PRESCIOUS - womans transformational workshop

Tilmelding via mobile pay på 27646023 I samklang med det store perspektiv tager vi hånd om, hvordan du danser med livet i sin rå helhed og gøre det med kostbarhed, ypperlighed og stolthed.

Billetter sælges ikke
Se andre events
RISING RAW & PRESCIOUS - womans transformational workshop
RISING RAW & PRESCIOUS - womans transformational workshop

Time & Location

29. maj 2021, 11.00 – 17.00

Baggårds Ro, Dag Hammarskjölds Allé 42A, 2100 København, Danmark

About The Event

RISING RAW & PRECIOUS

Womens Transformational Workshop

Kan du mærke maj måned og tærsklen til sommeren kalde?

Årstidsenergien med lyset og varmen på vej, vuggende hofter fra de dybe rødder og dansen gennem livet? Kraften der er ved at rejse sig i dig, så du kan være i din rå essens og bære den med stolthed, sensualitet og integritet? Frihed til bevægelse og berøring? Frihed til at sætte længsler i spil og frisætte din nye kvinde til den nye tid?

Så længe der fortsat er år med udfordringer, som kan være snærende og begrænsende kalder vi det frem, der gør dig rooted i din inderste akse. Vi hjælper dig med at være fuldt og helt forbundet og i dit center/integritet, når du bevæger dig i livet og i relationer. Uden at miste dig selv.

I samklang med det store perspektiv tager vi hånd om, hvordan du danser med livet i sin rå helhed og gøre det med kostbarhed, ypperlighed og stolthed.

….....................................................................................................................

Storheden, styrken og lækkerheden i at være i et sacred space blandt andre raw and precious kvinder, som bevidner din færd, er kaldet vi sender dig!

Rising Raw & Precesious skaber plads og kraft til det!

Vi lægger hverdagens tanker og bekymringer bag os og fjerner det, der hindrer dig i at være stille, mærke og se klart.

Vi dykker dybt ind i kraften der rejser sig. Undersøger kærligt bevægelsen mod DIN rå og bløde kraft og det, du uden nag skal give afkald på for, at din rene og rå udfoldelse i livet kan forløses.

Vi guider til at se og sanse det store perspektiv, træffe dybtfølte valg, ankre og rodfæste din integritet med bevidst lethed og blødhed.

Vi danser for og sætter retningen for, hvordan du over sommeren rejser dig stødt og vedholdende fremad med rå og kærlig stolthed.

.......................................................................................................................................

MEDICINEN VI BRINGER IND

JORDENS MEDICIN gennem cacao, som kærligt åbner, grounder og skaber kontakt mellem dit indre, din sensuelle skaberkraft og det store perspektiv.

LUFTENS MEDICIN gennem shamanic breathwork der sætter skub i livsenergien og ankrer tilstedeværelsen i livet.

lLDENS MEDICIN som kraftfuldt og transformerende vil brænde for din måde at fylde og indtage livet på og brænde forhindringer på vejen gennem krop, dans og bevægelse.

VANDETS MEDICIN der med forløsende blødhed renser gamle overvintrede følelser, der står i vejen ud.

ÆTERS MEDICIN i form af den rå og kærlige forbundethed, der med stolthed ankrer dig til at danse tæt med livet.

Alt sammen i et favnende og legende nærvær, hvor du går opløftet hjem.

Du kommer med en stærk intention om at overgive dig til fordybelsen.

Der er ikke noget der er for lidt, for meget, rigtigt, forkert.......

Rising Raw & Prescious – Witnessed and held by Mama Earth

...................................................................................................................................

PRAKTISK

Det foregår på Østerbro i

BAGGÅRDS RO Dag Hammarskjolds Alle 42 A 2100 Kbh. Ø.

Lørdag 29. maj 2021 kl. 11.00-17 .00

Der er indlagt en længere pause til at spise medbragt mad og evt. gåtur i nærliggende park. Vi sørger for kaffe/Te/vand/let snack

Prisen er 1695,- kr.

Early bird indtil 10. april 1495,- kr.

Tidligere deltagere på vores workshops eller retreats 1395,- kr.

Tilmelding til Tine Huge på MobilePay 27646023

(Skriv: fulde navn+ RAW&PRESCIOUS 29/5) og send din mail på tinehuge@me.com.

Vi sender en velkomstmail forinden.

Tilmeldingen er bindende. Skulle du blive forhindret i at deltage refunderes billetten ikke, men du er velkommen til selv at give din plads videre.

Der er fortsat begrænsende pladser da vi følger de gældende regler. I tilfælde af yderligere corona restriktioner, som gør det umuligt at gennemføre på dagen, udsætter vi i stedet for at aflyse, og din plads er naturligvis sikret.

WE WILL HOLD THE SPACE IN ENGLISH IF NEEDED

................................................................................................................................................

VÆRTSKAB

OM DEVIRA – Devi Dragon Shaman Devira har i mange år arbejdet med sjælens udfoldelse og kroppens frie udtryk. Hun har meget erfaring i at være roligt tilstede i hvad end livet måtte larme med, at lade kroppen give udtryk og aflad for alt hvad, der gemmes heri og skabe et liv i overensstemmelse med hjertets og sjælens umiddelbarhed.

Særlige fokuspunkter er; healing af kroppens frie udtryk, de kvindelige sensuelle kræfter og seksuelle energi, fleksibilitet, feminin kraft ∞ Peaceful Power & Powerful Peace. Hun har siden 2007 arbejdet kropsterapeutisk, uddannet fra Body-sds. Dertil med alverdens uddannelser, kurser og inspiration inden for healing, tantra og shamanisme (oplært og guidet af en mexicansk shaman) Og hele hendes liv har hun været tæt forbundet med livet uden for det fysisk synlige.

OM TINE – Kærlighed-I-Alt Tine er et passioneret sanseligt og musisk menneske med dyb indsigt i intuitivt nærvær og energiarbejde, som siden hun var 16 har forsket i personlig udvikling og eget energisprog, krop, dans og bevægelse.

Tine brænder for at vække sanseligheden og sensualiteten, og holde rum for, at skabe bevidsthed så mennesker og grupper kan åbne deres hjerter. Hun har 20 års erfaring med bevidsthedsarbejde, træning af personligt lederskab, facilitering af personlig udvikling og rådgivning, meditation, retreats og transformerende gruppeprocesser med dybe rødder i hverdagsshamanisme og tantrisk væren. Derudover er hun uddannet Cand. Mag. i dansk og psykologi, dramalærer, ledelsesmentor og procesvært, gusmester, reikihealer, traumeterapeut og 5 passioneret rytmedanser.

...........................................................................................................................................

KONTAKT

Devira: devira@devira.dk

https://www.facebook.com/devira.devidragonshaman/

FB: Devira Mollonyo: Living in Aliveness, Sacredness & Peace

Tine: tinehuge@me.com www.huge-by-heart.com FB: You Are Medicine:

https://www.facebook.com/YouAreMedicineRetreat

.............................

Du er velkommen til at kontakte en af os for at høre nærmere, hvis du er i tvivl om du skal med.

Du kan enten skrive en mail eller en besked messenger til en af os med et tlf. nr. - så ringer vi dig op.

Kan du mærke kaldet?

Vi glæder os til at holde rummet for dig.

Kærligst Devira & Tine

Share This Event

bottom of page