top of page

tors. 10. jun.

|

Den Kreative Ambassade

SANS DIG TIL SAMLING: Urban WE:treat

Tilmelding via mobile pay på 27646023

Billetter sælges ikke
Se andre events
SANS DIG TIL SAMLING: Urban WE:treat
SANS DIG TIL SAMLING: Urban WE:treat

Time & Location

10. jun. 2021, 17.00 – 21.00

Den Kreative Ambassade, Kattegatvej 6, 2150 Nordhavn

About The Event

SANS DIG TIL SAMLING - URBAN WE:TREAT

Velkommen til en eftermiddag og aften i sansernes, kroppens, nydelsens og fællesskabets tegn.

Du kender vendingen: “at gå fra sans og samling”? Måske du også kender det, at være sanseløs og ude af stand til at mærke dig selv, miste din sunde fornuft, din retning og troen på hvad, din egen krop og sjæl fortæller dig?

Her gør vi det modsatte. Vi inviterer til et sanseboost. Et urbant WE:treat hvor, vi åbner op for træning af væredygtighed og kalder alle dine sanser til samling og vækker livskraften.

Du er inviteret til en anderledes oplevet og indlevet fællesskabelse. Et sanseligt møde med dig selv, de andre deltagere og omgivelserne.

Vi sætter tempoet ned, så du kan skynde dig langsomt og giver plads til at du kan læne dig ind i væren. Så vi kan være sammen i væsentlighed på nye måder.

Vi bruger den urbane natur og den særlige poesi, der er lige der i mellemrummet mellem by og hav, mellem tilblivelse af ny bydel og gamle eksisterende lokalmiljøer, mellem maskulint og feminint, mellem containere og kreative som bagtæppe for at åbne op for en særlig væren i sanselighedens tegn.

SANSEMEDITATIONER, WALKS, KROP, DANS OG BEVÆGELSE

Meditativt nærvær starter med åndedrættet. Afslappende og nærende åndedrætsmetoder, som giver en øget og instant oplevelse af velvære og tryghed, som stimulerer dit energisystem, sænker stressniveauet af cortisol i blodet, og gør hele dit sanseapparat skarpt.

Vi kommer til at arbejde med forskellige former for meditation. Både stillesiddende, gående, i dans og bevægelse, samt i sansehytten.

At åbne dit fulde sanseapparat og vække din sensualitet er, som at tune en knallert. Der skal olie på den før den spinder.

Din livskraft og livsappetit skal smøres og din krop, som er hele dit instrument skal vedligeholdes og stemmes til nye vibrationer af vellyd, så du kan stå stærkere i dit liv, dit lederskab og være med alt, som er i et stort JA!

SAUNAGUS i SANSEHYTTEN

Med forskellige inviterende æteriske dufte på de varme sten, lader vi roen og nydelsen sænke sig og omslutte dig mens vi mediterer sammen. Sanseapparatet bliver nænsomt udfordret og stimuleret og vil med garanti åbne for dit nervesystem og skabe balance. Undervejs hopper vi i koldvandskar og køler kroppen.

____________________________________________________________________________________

TORSDAGE 10/6 og 24/6 kl. 17.00-21.00

PROGRAM:

17-18: URBAN SANSEWALK ´n TALK 18-19: DANS OG BEVÆGELSE (guided intuitiv dans, ingen koreografi) 19-20: SANSEHYTTE 20-21: FÆLLESSPISNING (Grillen tændes og du får et vegetarisk måltid inkl. et glas vin/øl/vand)

PRIS:

675,- pr. person

Begrænsede pladser.

Du er fuldt tilmeldt, når du har indbetalt på mobile pay til Tine Huge på 27646023. Tilmeldingen er bindende.

Skriv dit fulde navn og "sanseaften". Send ligeledes en mail til tinehuge@me.com

Køber du adgang til begge dage samtidig koster det kun 600,- kr. pr. gang.

Coronawise er der begrænsede pladser.

Vi følger de gældende regler der. Du søger for at deltage sund og rask.

Skulle vi blive nødt til at aflyse arrangementet pga. covid 19 flyttes arrangementet blot til et senere tidspunkt.

Din tilmelding refunderes ikke i tilfælde af du aflyser eller bliver syg, men du er velkommen til at give den videre.

STED:

Den Kreative Ambassade 

Kattegatvej 6

2150 Nordhavn

__________________________________________________

MEDBRING:

Tøj til vejret, og noget du kan bevæge dig. (Vi er primært udendørs) Gode sko Badetøj/håndklæde/sarong

Du behøver ingen som helst erfaring med meditation, dans eller saunagus, blot du er åben og nysgerrig på hvad, der rør sig i dig.

___________________________________________________________________________

UDTALELSER OM TINE FRA TIDLIGERE DELTAGERE

"Til Alle jer der overvejer at gå med Tine: Tine er The Real Deal. Ren, kærlig, dygtig. Go for it! Kirsten Stendevad, Feminine Leader.

“Kære Tine. Af tak for en forløsende weekend. Det gjorde godt på rigtig mange planer. Og tak til alle i gruppen for at skabe et trygt og rart rum.” Kirsten, Specialrådgiver

”Af hjertet tak for en fantastisk weekend med meditation, stilhed, nærvær og ro. En fantastisk god rejse for mig, guidet af dig, gav mig mod til at have tillid til mig selv, og tillid til det, der måtte ske. TAK!” Erik, direktør

”Jeg vil gerne af sige tak for en helt igennem dejlig weekend, med fordybelse, stilhed og meditation og ikke mindst saunagus, som var en fantastisk oplevelse for mig. Du skabte en ro og en tillid i gruppen, som for mig gav tillid til, at jeg kunne fordybe mig fuld ud i denne weekend. Weekenden var en rejse, hvor jeg fik skabt en indsigt i at kunne bruge mig selv på en anden måde, og dig som rejseguide var fantastisk og lige tilpas. Meditationen blev jeg også guidet godt igennem, tilpas med ord, så jeg også fik holdt fast i mig selv og trukket vejret på den rigtige måde. Morgenøvelser og dans godt guidet, så det har også givet inspiration til mere af det. Så tak for en dejlig og helt igennem fantastisk weekend - også til gruppen” Zanne, gruppeleder hjemmeplejen

---------------------------------------------

VÆRTSKAB

OM TINE

Tine er et passioneret sanseligt og musisk menneske med dyb indsigt i intuitivt nærvær og energiarbejde, som siden hun var 16 har forsket i personligt udvikling og eget energisprog, krop, dans og bevægelse.

Tine brænder for at holde rum for, at skabe bevidsthed så mennesker og grupper kan åbne deres hjerter, og har mere end 20 års erfaring med træning af personligt lederskab, facilitering af personlig udvikling og rådgivning, meditation, retreats og transformerende gruppeprocesser med dybe rødder i hverdagsshamanisme og tantrisk væren.

Derudover er hun uddannet Cand. Mag. i dansk og psykologi, dramalærer, ledelsesmentor og procesvært, gusmester, reikihealer, traumeterapeut og 5 passioneret rytmedanser.

OM FINN

Finn er oprindelig uddannet værktøjsmager og har selv opfundet konceptet for og bygget sansehytten.

24 år i socialpsykiatrien som kognitiv psykoterapeut har givet dyb indsigt i og erfaring med sammenhængene mellem tanker, følelser, handlinger og kropslige fornemmelser og hvordan vi mindful kan påvirke dem.

Derudover har Finn utroligt gode lugt- og smagssanser og nørder med at finde ud af, hvordan forskellige sanseindtryk harmonerer og spiller sammen. Duftene i sansehytten er specielt sammensat med fokus på sanserne og ikke kun varmen, samt guidet meditation.

UDTALELSER OM FINN FRA TIDLIGERE DELTAGERE

”Kære Finn Først og fremmest, vil vi godt sige tak for en fantastisk oplevelse. Da døren gik op, og du tog imod os, var det bare fedt, og vi var solgt. Magen til gæstfrihed skal man lede længe efter – og tak for det. Et hvert koncept starter med en overbevisning, og den fik vi en forsmag af på badebroen i Nykøbing, vi vidste ikke præcis, hvad det var, men noget ’var’, og det måtte vi finde ud af. Èn ting er, hvad der bliver sagt og lovet på en badebro, noget andet er at gøre ord til handling, og det må man sige, at du formår. For det første, du bor sgu fedt, fantastisk udsigt, indretning, der rummer mere end hvad materielle nips kan klare, for der er sjæl og varme i hvert et hjørne af dit hjem. Du er stolt, og det smitter. Du er dygtig til at guide, og dit stemmeleje er behageligt. Koldtvandskarret var flippet, og det gjorde os modige og det var sjovt. Du er god til grin og god til alvor. Du lærte os om åndedrættet, og om hvordan man finder ro, når alt i kroppen skriger imod. At tid og klokkeslæt var udvisket og ikke satte en fast og stringent ramme om aftenen, fik os til at være til stede på en anden måde, end den vi er vant til fra hverdagen. Når folk så har trukket sig tilbage og er gået til ro, så er det at vågne op til dine pandekager og kaffe, helt i top. Vi har talt, om der manglede noget, men det gjorder der ikke, så det bliver 10 ud af 10 fra os. Vi glæder os til at vende tilbage. KH Michelle og Kim” ”En rigtig dejlig sanseoplevelse, jeg ønsker mig min egen hytte” ”1000 1000 tak for en skøn rejse med duftene og smage af forskellig art i sansehytten. Det efterfølgende koldvandsbad var grænseoverskridende, men skønt. TAK FINN” ”Tusinde tak for en meget værdig afslutning på gus. Du bliver bare ved med at overraske med nye ting, kaffe scrub. Vinterbad med vibrationer. Levende Detox juice. Adrenalin beat, duften af bomuldsblomst. Du er gusmester!” ”Tak for en super oplevelse i Nordisk-Sansehytte i går Aromaterapi på højere plan, og så med Finn som Gusmester og meditativ guide. Jeg tror alle mine sanser var i brug. Stor respekt for dit projekt”

_____________________________________________________________________

KONTAKT

Giv endelig lyd til en af os hvis du har spørgsmål.

Tine Huge: + 45 27646023 tinehuge@me.com www.huge-by-heart.com

Finn Bergstrøm + 45 3115 9933 bergstrom369@gmail.com http://nordisk-sansehytte.dk/

_______________________________________________________________________

Vi glæder os til at møde dig til en dag i sanselighedens tegn.

Share This Event

bottom of page