top of page

lør. 28. nov.

|

Baggårds Ro

Visioning & Winter Sowing - Womans Workshop

VISIONING & WINTER SOWING - Womens Transformational Workshop Vi nærmer os vintertide. Årstidsenergien viser os noget om tilbagetrækning, dyb forbindelse til både jord og himmel, stilhed og trygheden i mørket, der giver plads til at nære refleksion, vision og dybtfølt beslutning. Med et år som 2020 o

Billetter sælges ikke
Se andre events
Visioning & Winter Sowing - Womans Workshop
Visioning & Winter Sowing - Womans Workshop

Time & Location

28. nov. 2020, 11.00 – 17.00

Baggårds Ro, Dag Hammarskjölds Allé 42A, 2100 København, Danmark

About The Event

VISIONING & WINTER SOWING

- Womens Transformational Workshop

Vi nærmer os vintertide. Årstidsenergien viser os noget om tilbagetrækning, dyb forbindelse til både jord og himmel, stilhed og trygheden i mørket, der giver plads til at nære refleksion, vision og dybtfølt beslutning.

Med et år som 2020 og det vi har stået i, mærker vi en dyb længsel efter at dvæle ved endnu stærkere følt retning og overgivelse til klarheden over de valg, der må træffes. I samklang med det store perspektiv tager vi hånd om, hvordan de næste skridt skal tages og hvorhen.

…...........................................................

Storheden og styrken i at være i et Sacred Space blandt andre stærke kvinder, som bevidner din færd, er hvorfor vi kalder ind netop nu!

Visioning & Winter Sowing skaber plads og kraft til det!

Vi lægger hverdagens tanker og bekymringer bag os og fjerner det, der hindrer dig i at være stille, mærke og se klart.

Vi dykker dybt ind til stilheden, undersøger kærligt bevægelse mod det, som er DIN vision og det, der skal lægges dybt i jorden til klargøring af din udfoldelse i livet.

Vi guider til at se og sanse det store perspektiv, træffe dybtfølte valg, så og sprede dine visioners vintersæd bevidst.

Vi sætter retningen for, hvordan du over vinteren arbejder dig stødt og vedholdende fremad.

Vi bringer jordens medicin med ind gennem cacao, som kærligt åbner, grounder og skaber kontakt mellem dit indre og det store perspektiv.

Luftens medicin igennem shamanic breathwork som sætter skub i livsenergien og naturlig tiltrækning og given slip.

lldens medicin som kraftfuldt og transformerende vil brænde forhindringer på vejen gennem krop, dans og bevægelse og brænde for din vision.

Alt sammen i et favnende og legende nærvær, hvor du går opløftet hjem

Du kommer som du er… Med mod og beslutningskraft!

For nok bliver dagen legende, men ikke bare en dag der opleves og lægges bag dig… Der skal sås og bringes videre.

Du kommer med en stærk intention om at overgive dig til fordybelse.

Der er ikke noget der er for lidt, for meget, rigtigt, forkert.

Visioning and Winter Sowing – Witnessed and held by Mama Earth

...................................

PRAKTISK:

Det foregår på Østerbro i:

BAGGÅRDS RO Dag Hammarskjolds Alle 42 A 2100 Kbh. Ø.

Lørdag 28/11 kl.11-17

(der er indlagt en længere pause til at spise medbragt mad og evt. gåtur i Østre Anlæg.

Prisen er 1675 kr.

Early bird (indtil 1/11) 1495kr

Tidligere deltagere på vores workshops eller retreats 1350kr

Tilmelding på MobilePay til Tine Huge 27646023 (Skriv: navn+VW 28/11)

Der er kun 8 pladser pga. diverse nuværende restriktioner.

..............................

OM DEVIRA – Devi Dragon Shaman Devira har i mange år arbejdet med sjælens udfoldelse og kroppens frie udtryk. Hun har meget erfaring i at være roligt tilstede i hvad end livet måtte larme med, at lade kroppen give udtryk og aflad for alt hvad, der gemmes heri og skabe et liv i overensstemmelse med hjertets og sjælens umiddelbarhed. Særlige fokuspunkter er; healing af kroppens frie udtryk, de kvindelige sensuelle kræfter og seksuelle energi, fleksibilitet, feminin kraft ∞ Peaceful Power & Powerful Peace. Hun har siden 2007 arbejdet kropsterapeutisk, uddannet fra Body-sds. Dertil med alverdens uddannelser, kurser og inspiration inden for healing, tantra og shamanisme (oplært og guidet af en mexicansk shaman) Og hele hendes liv har hun været tæt forbundet med livet uden for det fysisk synlige.

OM TINE – Kærlighed-I-Alt Tine er et passioneret sanseligt og musisk menneske med dyb indsigt i intuitivt nærvær og energiarbejde, som siden hun var 16 har forsket i personlig udvikling og eget energisprog, krop, dans og bevægelse. Tine brænder for at vække sanseligheden og sensualiteten, og holde rum for, at skabe bevidsthed så mennesker og grupper kan åbne deres hjerter. Hun har 20 års erfaring med bevidsthedsarbejde, træning af personligt lederskab, facilitering af personlig udvikling og rådgivning, meditation, retreats og transformerende gruppeprocesser med dybe rødder i hverdagsshamanisme og tantrisk væren. Derudover er hun uddannet Cand. Mag. i dansk og psykologi, dramalærer, ledelsesmentor og procesvært, gusmester, reikihealer, traumeterapeut og 5 passioneret rytmedanser.

FB: Devira Mollonyo: Living in Aliveness, Sacredness & PeaceDevira: devira@devira.dkhttps://www.facebook.com/devira.devidragonshaman/

Tine: tinehuge@me.com www.huge-by-heart.com FB: You Are Medicine

.............................

Du er velkommen til at kontakte en af os for at høre nærmere hvis du er i tvivl om du skal med. Du kan enten skrive en mail eller en besked messenger til en af os med et tlf. nr. - så ringer vi dig op.

Kan du mærke kaldet?

Vi glæder os til at holde rummet for dig.

Kærligst Devira & Tine

Share This Event

bottom of page