top of page
Søg
  • Forfatters billedeTine Huge

Samskabelse og resonansledelse

Opdateret: 25. feb. 2019

Igår handlede det om samskabelse og resonansledelse.

Nu ville der som oftest komme en analytisk, intellektuel best practice evidensbaseret definition på hvad, samskabelse og resonansledelse er....men hm nope! Her er hvad, der virkeligt skete. Ufiltreret!

Som leder af og leder i et samskabende felt står jeg til rådighed for noget, der er meget større end mig og det, jeg kan kontrollere. Som ringe i vandet. De andre omkring mig siger med ord de sætninger, jeg skal høre. Som Vi har brug for at høre. Jeg er. Jeg mærker mine fødder. Jeg er her og gør det, jeg har sagt jeg ville gøre. Jeg lytter til alt som er - inden i som udenfor. Der er noget, der giver mening uden at min hjerne forstår det. Noget der har længere rækkevidde og dybere resonans. Det giver genklang et sted. Jeg holder et rum og bliver der til jeg mærker en anden klang. Jeg hviler og har tillid til at det, der skal ske sker, og det føles godt. Jeg mærker varmen fra det, som jeg er en del af, og som genererer energi og overskud. Simplicity. Synchronicity. Jeg er et center i periferien af det, der er vigtigt. En meget kraftfuld blidhed og lethed manifesterer sig, lyset der pludselig reflekterer i pæren, så den skinner - en idé fødes. Jeg lytter ind på livet, der vil fortælle mig noget. Det kan gå i alle retninger og dog give mening. Jeg hører et sprog jeg ej forstår. Det giver også mening, effektivt ja - effektiviseringer? Ikke nødvendigvis. Jeg behøver 'no folk' til at bekræfte mig. Modet i maven modnes og manifesterer sig. Smilet breder sig. Taknemmelighed. Jeg er med hele livet, mine og dine følelser - som de er. Så forsvinder solen, og det er tid til at handle på ny.


At gøre sig parat til lede et samskabende og fællesskabende felt kræver at jeg er tilstede med hele mig og alle mine sanser i paratmode til at udvide sig for det emergerende. Det kræver træning og kultivering af feminin receptivt og balance mellem det og maskulint fremadrettet handlegear. Men pt. tror jeg vi er nødt til at læne os mere ind i det receptive feminine for at undgå at gøre mere at det, vi plejer og i stedet kunne gøre mere af det vi ved er på vej, men som som vi endnu ikke kender kaliberen af.


Så er du klar til at skrive, redigere og administrere indlæg. Klik på Skriv et indlæg, og klik på Publicer. Det er det. Så er indlægget online og kan læses af alle besøgende. Du kan også administrere dine kommentarer, se, hvad andre siger og synes godt om, slette kommentarer & mere. Hvis du arbejder på et indlæg og vil komme tilbage til det senere, så gem det som udkast. Du kan publicere det til enhver tid. Du skal bare gå til din profilside og derefter til Udkast.


7 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page