top of page
Søg
  • Forfatters billedeTine Huge

Fra sensitiv til sansestærk

SANSESTÆRK! Hurraahhh - endelig et ord som faktisk rammer top præcist i forhold til hvad, der hele livet har været min største gave og samtidig største udfordring.


At være ekstremt hyper connected med alle lag af sansninger. Lige fra det indre følelsesmæssige, det tankemæssige igennem kroppens lag af sensoriske antenner til det, at kunne fornemme og forbinde mig pronto med det helt stort univers og naturen. Nice to have.


Det har ikke altid været nemt at deale med - for hvad er mit, og hvad er dit, når de kollektive energier ruller ind, og tankemylder helvede står på "full on". Særligt når ting fortaber sig i alt for mange ligegyldige detaljer, bliver det vanskeligt at være sansestærk fordi, oplevelse af helheden er en naturlig tilstand. Men at være særligt sensitiv klinger en anelse sårbart, og jeg er ofte blevet mødt i det som en kende svagt, fint følende og grænsende til nærtagende. Not Nice to have.


Ikke desto mindre har jeg altid vidst, at den gave jeg har - at være sansestærk - er en af de alle største, jeg kunne tænke mig, og er dybt taknemlig fordi, det gør min oplevelse af virkelighed endnu mere magisk og forbundet. Så halleluja.


Hvad der er endnu mere interessant er, at jeg ikke bare vil påstå men står gerne på mål for, at sådanne evner er lige præcist det, som fremtiden har brug for. Mennesker der som mig kan se og høre både lodret og vertikalt på samme tid. Rumme kompleksitet og helheder i samme sansning. Der er i den grad brug for, at vi alle åbner op for vores sansestærke kraft - The force - om man vil. Og vi har den. Måske bare godt glemt, men den er der.


Det er tid til slå håret ud og træne sanseligheden og sensoriske og æstetiske metoder hvis, vi overhovedet vil rykke på noget som helst! Vi kan ikke længere alene forlede os på det intellektuelle akademiske hoved. Vi må have MBS’ - Mind Body-Soul endnu mere i spil. Top tunet og trænet. Parat til at lytte. Parat til at handle.


Fremtiden kalder på, at vi skal kunne mærke og bruge denne hyper "forbundethedskompetence" om man vil, for at kunne skære ind til benet og træffe vanskelige beslutninger på vegne af det højeste bedste. Fordi det ikke længere er nok, kun at spille med partifarver og hvad, der er til gavn for forskellige typer værdisæt. Vi skal nemlig i fremtiden, (som faktisk er nu) på én og samme tid kunne forholde os til alle mennesker som mennesker, fysisk forankrede steder og naturen, hvordan vi deltager og skaber virkeligheder, fred som ikke kun er fravær af konflikt, hvordan vi tjener gode penge på det og hvad, der er bedst for planeten som en del af et større universet! Halleluja! Det kræver andre kompetencer end vi hidtil har brugt for at nå derhen.


Så! Vi skal skrue endnu mere op for det sanselige og blive endnu mere sansestærke. Vi skal kunne lytte højere og skabe med dybere integritet, så kan komme derhen hvor, vi by passer det, der kun er til gavn for den enkelte. Sanseligheden er vi alle en del af og fælles om. Så gennem træning af det sanselige øver vi os på at skabe hyperforbundet kontakt og muligheder.


Så endelig er tiden kommet til endnu mere at eje det at være sansestærk.


Det er en absolut must have Ninja Fremtids-skill du skal træne.


Hvordan ser din hyperforbundede ninja skill ud?


Kunne du tænke dig at træne sammen med mig? Jeg er nemlig supertrænet i at arbejde hyperforbundet, så giv lyd hvis du kunne tænke dig at lære et trick eller to. Vink lige her.


36 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page