top of page
0.jpg

Kirsten Stendevad

Fremtiden er feminin: Ledelsesmentor, Illumina International

Til Alle jer der overvejer at gå med Tine: Tine er The Real Deal. Ren, kærlig, dygtig. Go for it!

"Wow, to me that was such a demonstration of the multitalent your are. You have so many strings to play on and now we saw a couple more. We saw you as the procesleader and the leading facilitator in groups which is your expertise. We saw you activating involving leadership and healing in everyone. You demonstrated fun and unpredictibility like - lets just play ourselves to results. All this embody who you are. You have been such a rolemodel and it has been very inspiring. Everytime Tine shared her experiences it becomes possible for us too."

121283500_3385362301547129_1205492107627

Charlotte Østerbæk

Psykoterapeut

Kære Tine.

Jeg glæder mig så meget til, at jeg endnu engang, skal deltage i et fordybende møde, dybt ind i min sjælskerne, under din kyndige vejledning. Som krops- og psykoterapeut, er det at meditere, procesdanse og trække mit vejr dybt ind i min krop, en naturlig del af min daglige praksis. Samtidig er der noget særligt ved, at et andet menneske faciliterer processen og derved hjælper til, nogle dejlige dybe og kraftfulgte møder med mig selv. Tine, den måde hvorpå du skaber et rum, din hjertevarme nærvær, dit dybe blik, din personlige stil og dit profesionelle lederskab, det gør at jeg kan fordybe mig og blot tage imod det som min krop, mit sind og min sjæl bevæger sig ind i... Under dit lederskab, forkæles jeg med dyb næring til min livskraft. Det kan kun blive en smuk dag, jeg skal dele med dig og de øvrige retræte deltagere. På gensyn.

IMG_0209_edited.jpg

Eva Roschou

Socialrådgiver

Kære Tine. 

Tak for en virkelig dejlig weekend. Tak for det smukke rum, du gav mig mulighed for at bruge og opleve i. Tak for dig og for de skønne mennesker, der var til stede. Jeg er helt betaget af de mange oplevelser og rigtig glad. Jeg kan trække vejret på en helt anden måde - der blev frigivet noget plads til at trække vejret i. Det er helt magisk. Tak, for at jeg fik rum til at skabe mig. At få mulighed for det er som at smage på en helt ny og ekstra lækker frugt, som jeg ikke kan få nok af. Jeg vil skabe mig igen og mere - og nyde det 😃

Kærligst Eva 

IMG_5663.jpg

Rosanna Aaskov

Project Manager

For mig er det et enormt trygt og tilpas udfordrende på en legende måde, at udvikle mig sammen med Tine. Hendes varme udstråling og enorme glæde er inspirerende sammen med en dyb ro i nærværet.

 

Øvelserne er afvekslende, og jeg er vild med bare fødder solidt placeret på jorden, de dybe bevidste åndedrag, ilden, stilheden, dansen og mediationen. Jeg åbner op og "smelter" ind i energierne og dybere ind i mig. Hvis jeg et øjeblik er udfordret og på vej væk (mentalt) bliver jeg kærligt guided med igen. Af hjertet tak for at du deler din visdom Tine.

 

Jeg er ydmyg og taknemmelig over hvordan nærværet til naturen er en integreret del af Tines kurser. Det glæder mig i hver en celle og giver ro og dybde, så jeg både kan være i gruppen og har rum til fordybelse.

IMG_0253.png

Mariaemily Tværmose

Mindset- and Healthmentor

"You Are Medicine - Retreat" giver lige præcis mulighed for at finde derind i dig selv, hvor der er noget at transformere - og du kan selv gøre det. Jeg deltog desværre ikke fra start, men selvom jeg kom til stedet midt i stilheden, hvor jeg ikke kunne hilse på de andre deltagere med ord før et halvt døgn senere, så følte jeg mig ufattelig velkommen og taget godt imod. For det er det, Tine kan. Tine sætter trygge rammer i et positivt og transformerende rum, hvor alle kan være med uanset hvor meget, man tidligere har arbejdet med sig selv og sin indre udvikling. Særligt satte jeg pris på saunagus, dyp i skovsøen (der er SÅ smukt!) og den respektfulde deling mellem deltagerne, som blev faciliteret godt af Tine. Tak for en dejlig weekend.

IMG_0211.jpg

Dennis

Journalist, gusmester og skraldemand

Med Tine som facilitator for Flow Game med en gruppe mænd kom vi på imponerende hurtig vis utrolig dybt med vores intention i forhold til personlig udvikling og indsigt. For mig udviklede det sig til decideret traumeterapi og med værktøjer til at fortsætte arbejdet. Tine holdt rummet rigtig fint, bragte følsomme sager frem, gav plads, lyttede og kommenterede meget indfølt. Af hjertet tak for det.

IMG_0248.jpg

Tasja Jensen

Speciallærer

Fra første gang jeg mødte Tine, følte jeg med det samme en stor tillid til hende. Tine er enormt anerkendende og omsorgsfuld i sin tilgang til dig og gennemskuer hurtigt "hvor skoen trykker". Jeg har haft flere traumeterapi sessioner med Tine, samt coaching med indlagt hjertemeditation.  Tine har gennem sin store menneskelige indsigt og intuition, igangsat en personlig udviklingsproces for mig.Tine får mine varmeste og anbefalinger ♥️ 

IMG_0247.jpg

Zanne Nielsen

Gruppeleder, Hjemmeplejen BIN

Kære Tine

Jeg vil gerne af ❤ sige tak for en helt igennem dejlig weekend, med fordybelse, stilhed og meditation og ikke mindst saunagus, som var en fantastisk oplevelse for mig. Du skabte en ro og en tillid i gruppen, som for mig gav tillid til, at jeg kunne fordybe mig fuld ud i denne weekend.

 

Weekenden var en rejse, hvor jeg fik skabt en indsigt i at kunne bruge mig selv på en anden måde, og dig som rejseguide var fantastisk og lige tilpas. Din fortælling om olierne/krydderier/træsorter i saunaen gjorde, at jeg tog dem til mig og fik den fulde udbytte af denne gus. Meditationen blev jeg også guidet godt igennem, tilpas med ord, så jeg også fik holdt fast i mig selv og trukket vejret på den rigtige måde. Morgenøvelser og dans godt guidet, så det har også givet inspiration til mere af det.

 

Så tak for en dejlig og helt igennem fantastisk weekend - også til gruppen ❤

1654385_10151952554982338_490642340_n.jp

Kirsten Eccles

Specialrådgiver, Ervhervsstyrelsen

Kære Tine

Af ❤ tak for en forløsende weekend. Det gjorde godt på rigtig mange planer. Og tak til alle i gruppen for at skabe et trygt og rart rum. 

IMG_0252_edited.jpg

Erik Danielsen

Managing Director Woolford Scandinavia

Af hjertet tak for en fantastisk weekend med meditation, stilhed, nærvær og ro. En fantastisk god rejse for mig, guidet af dig, gav mig mod til at have tillid til mig selv, og tillid til det, der måtte ske. TAK!

Lilla Røg

Tina Holm

Kunstmaler

Havde sovet dårligt i min kærestes soveværelse i lang tid. Jeg havde mareridt, sparkede og slog fra mig om natten, hvilket ikke var særligt sjovt for min kæreste. Når vi byttede siden i sengen, sov jeg bedre og var ikke så voldsom om natten. Men så snart jeg lå i et bestemt hjørne at værelset, sov jeg dårligt. Derfor kontaktede jeg Tine, som kom godt kunne fornemme noget ubehageligt i en del af rummet og gik igang med at lave sin energiudrensning og "holdt øje" med værelset/huset. 

 

Efterfølgende har jeg INGEN mareridt haft og har sovet som en drøm - og det gøre jeg stadig.

Tak Tine, for din hjælp.

IMG_0213.jpg

Tina Faarup

Hjemmeplejeleder i Hjemmeplejen Bispebjerg/Nørrebro,

Sundheds- og omsorgsforvaltningen, Københavns Kommune

"Hjemmeplejen BIN er en politisk styret virksomhed/driftsenhed. Tine har sammen med ledergruppen stået i spidsen for større strategiske implementerings- , udviklings- og forandringsprocesser. På kun 3 år har vi skabt en sammenhængende lærende organisation med fælles faglig organisationsforståelse, ændrede kulturelle mønstre, tillidsbaseret trivsel og en balancerende virksomhedsøkonomi. Tine har på en meget professionel og konstruktiv måde bidraget til dette.

Tine har som konsulent arbejdet med ledelse- og medarbejderudvikling, undervisnings- og samarbejdsforløb, samt ydet personlig rådgivning og anden konsulentbistand. Tine har i denne sammenhæng haft et innovativt drive og bidraget med nye ideer til løsninger af de problemer organisationen stod med. Ligeledes med stort blik for og indsigt i de politiske rammevilkår en kommunal driftsenhed er underlagt. Hun har endvidere arrangeret ledelsesseminarer og bidraget til udarbejdelse af relevante programmer.

Tine er en meget åben, positiv og energisk person og har været personlig coach for mig, som er den øverste leder i organisationen, hvilket hun har gjort meget konstruktivt. Tine har konstant haft blik for hvad, der rører sig i verden og i organisationen ved at indhente inspiration udefra og dele det med organisationen. Jeg har været utroligt glad for mit samarbejde med Tine, og jeg vil til hver en tid hyre hende igen.

 

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Tine.

images-lilla uara.jpg

Kent Søndergård

Ingeniør

Det var en vild måde at mærke hjerteslaget ud i kroppen. Jeg kom kun til knæene men går ud fra, at det er et spørgsmål om træning at få oplevelsen helt ud i kroppen.

IMG_3145.jpg

Kenneth

Coach

"...din fornemmelse er 100 % korrekt. Det er jo fantastisk. Og så vil jeg bare lige nævne, at du har imponeret mig meget idag med dine evner og det, du fortalte efterfølgende."

bottom of page