hologram2.jpg

Til Alle jer der overvejer at gå med Tine: Tine er The Real Deal. Ren, kærlig, dygtig. Go for it!

"Wow, to me that was such a demonstration of the multitalent your are. You have so many strings to play on and now we saw a couple more. We saw you as the procesleader and the leading facilitator in groups which is your expertise. We saw you activating involving leadership and healing in everyone. You demonstrated fun and unpredictibility like - lets just play ourselves to results. All this embody who you are. You have been such a rolemodel and it has been very inspiring. Everytime Tine shared her experiences it becomes possible for us too."

Fremtiden er feminin: Ledelsesmentor, Illumina International

Kirsten Stendevad

lillahjerte.jpg

"You Are Medicine - Retreat" giver lige præcis mulighed for at finde derind i dig selv, hvor der er noget at transformere - og du kan selv gøre det. Jeg deltog desværre ikke fra start, men selvom jeg kom til stedet midt i stilheden, hvor jeg ikke kunne hilse på de andre deltagere med ord før et halvt døgn senere, så følte jeg mig ufattelig velkommen og taget godt imod. For det er det, Tine kan. Tine sætter trygge rammer i et positivt og transformerende rum, hvor alle kan være med uanset hvor meget, man tidligere har arbejdet med sig selv og sin indre udvikling. Særligt satte jeg pris på saunagus, dyp i skovsøen (der er SÅ smukt!) og den respektfulde deling mellem deltagerne, som blev faciliteret godt af Tine. Tak for en dejlig weekend.

Mindset- and Healthmentor

Mariaemily Tværmose

guitar.jpg

Med Tine som facilitator for Flow Game med en gruppe mænd kom vi på imponerende hurtig vis utrolig dybt med vores intention i forhold til personlig udvikling og indsigt. For mig udviklede det sig til decideret traumeterapi og med værktøjer til at fortsætte arbejdet. Tine holdt rummet rigtig fint, bragte følsomme sager frem, gav plads, lyttede og kommenterede meget indfølt. Af hjertet tak for det.

Journalist, gusmester og skraldemand

Dennis

td-1.gif

Fra første gang jeg mødte Tine, følte jeg med det samme en stor tillid til hende. Tine er enormt anerkendende og omsorgsfuld i sin tilgang til dig og gennemskuer hurtigt "hvor skoen trykker". Jeg har haft flere traumeterapi sessioner med Tine, samt coaching med indlagt hjertemeditation.  Tine har gennem sin store menneskelige indsigt og intuition, igangsat en personlig udviklingsproces for mig.Tine får mine varmeste og anbefalinger ♥️ 

Speciallærer

Tasja Jensen

Purple Glow

Kære Tine

Jeg vil gerne af ❤ sige tak for en helt igennem dejlig weekend, med fordybelse, stilhed og meditation og ikke mindst saunagus, som var en fantastisk oplevelse for mig. Du skabte en ro og en tillid i gruppen, som for mig gav tillid til, at jeg kunne fordybe mig fuld ud i denne weekend.

 

Weekenden var en rejse, hvor jeg fik skabt en indsigt i at kunne bruge mig selv på en anden måde, og dig som rejseguide var fantastisk og lige tilpas. Din fortælling om olierne/krydderier/træsorter i saunaen gjorde, at jeg tog dem til mig og fik den fulde udbytte af denne gus. Meditationen blev jeg også guidet godt igennem, tilpas med ord, så jeg også fik holdt fast i mig selv og trukket vejret på den rigtige måde. Morgenøvelser og dans godt guidet, så det har også givet inspiration til mere af det.

 

Så tak for en dejlig og helt igennem fantastisk weekend - også til gruppen ❤

Gruppeleder, Hjemmeplejen BIN

Zanne Nielsen

Purple-Butterflies-butterflies-35243887-

Kære Tine

Af ❤ tak for en forløsende weekend. Det gjorde godt på rigtig mange planer. Og tak til alle i gruppen for at skabe et trygt og rart rum. 

Specialrådgiver, Ervhervsstyrelsen

Kirsten Eccles

guitar.jpg

Af hjertet tak for en fantastisk weekend med meditation, stilhed, nærvær og ro. En fantastisk god rejse for mig, guidet af dig, gav mig mod til at have tillid til mig selv, og tillid til det, der måtte ske. TAK!

Managing Director Woolford Scandinavia

Erik Danielsen

Lilla Røg

Havde sovet dårligt i min kærestes soveværelse i lang tid. Jeg havde mareridt, sparkede og slog fra mig om natten, hvilket ikke var særligt sjovt for min kæreste. Når vi byttede siden i sengen, sov jeg bedre og var ikke så voldsom om natten. Men så snart jeg lå i et bestemt hjørne at værelset, sov jeg dårligt. Derfor kontaktede jeg Tine, som kom godt kunne fornemme noget ubehageligt i en del af rummet og gik igang med at lave sin energiudrensning og "holdt øje" med værelset/huset. 

 

Efterfølgende har jeg INGEN mareridt haft og har sovet som en drøm - og det gøre jeg stadig.

Tak Tine, for din hjælp.

Kunstmaler

Tina Holm

images.jpg

"Hjemmeplejen BIN er en politisk styret virksomhed/driftsenhed. Tine har sammen med ledergruppen stået i spidsen for større strategiske implementerings- , udviklings- og forandringsprocesser. På kun 3 år har vi skabt en sammenhængende lærende organisation med fælles faglig organisationsforståelse, ændrede kulturelle mønstre, tillidsbaseret trivsel og en balancerende virksomhedsøkonomi. Tine har på en meget professionel og konstruktiv måde bidraget til dette.

Tine har som konsulent arbejdet med ledelse- og medarbejderudvikling, undervisnings- og samarbejdsforløb, samt ydet personlig rådgivning og anden konsulentbistand. Tine har i denne sammenhæng haft et innovativt drive og bidraget med nye ideer til løsninger af de problemer organisationen stod med. Ligeledes med stort blik for og indsigt i de politiske rammevilkår en kommunal driftsenhed er underlagt. Hun har endvidere arrangeret ledelsesseminarer og bidraget til udarbejdelse af relevante programmer.

Tine er en meget åben, positiv og energisk person og har været personlig coach for mig, som er den øverste leder i organisationen, hvilket hun har gjort meget konstruktivt. Tine har konstant haft blik for hvad, der rører sig i verden og i organisationen ved at indhente inspiration udefra og dele det med organisationen. Jeg har været utroligt glad for mit samarbejde med Tine, og jeg vil til hver en tid hyre hende igen.

 

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Tine.

Hjemmeplejeleder i Hjemmeplejen Bispebjerg/Nørrebro,

Sundheds- og omsorgsforvaltningen, Københavns Kommune

Tina Faarup

images-lilla uara.jpg

Det var en vild måde at mærke hjerteslaget ud i kroppen. Jeg kom kun til knæene men går ud fra, at det er et spørgsmål om træning at få oplevelsen helt ud i kroppen.

Ingeniør

Kent Søndergård

IMG_3145.jpg

"...din fornemmelse er 100 % korrekt. Det er jo fantastisk. Og så vil jeg bare lige nævne, at du har imponeret mig meget idag med dine evner og det, du fortalte efterfølgende."

Coach

Kenneth

©2019 by Tine Huge

  • Linkedin- Tine Huge
  • Facebook - Huge-by-Heart
  • Black Instagram Icon