top of page

lør. 14. nov.

|

Svinget 1A

Væk din livskraft

VÆK DIN LIVSKRAFT OG NYD, AT DU ER SÅ MEGET I LIVE! 1 HEL DAGS RETREAT FOR MÆND OG KVINDER 10-18.00 Giv dig selv tid, rum og ro til mærke dit hjerte og din krop. På denne smukke lørdag fejrer vi sensommerens sødme, livets overflod og vækker din indre ild, så du kan få endnu dybere adgang til din ind

Billetter sælges ikke
Se andre events
Væk din livskraft
Væk din livskraft

Time & Location

14. nov. 2020, 10.00 – 18.00

Svinget 1A, Svinget 1A, 9800 Hjørring, Danmark

About The Event

VÆK DIN LIVSKRAFT OG NYD, AT DU ER SÅ MEGET I LIVE!

1 HEL DAGS RETREAT FOR MÆND OG KVINDER 10-18.00

Giv dig selv tid, rum og ro til mærke dit hjerte og din krop. På denne smukke lørdag fejrer vi sensommerens sødme, livets overflod og vækker din indre ild, så du kan få endnu dybere adgang til din indre din visdom, sanselighed og sensualitet.

Du kommer til at arbejder i dybden med at forløse det i dig, som forstyrrer dig i at gro fra hjertet.

Du bliver inviteret til mærke det i dig, som vil ud og være den game changer for det, du længes allermest efter.

Du bliver også inviteret til at mærke modstanden på netop at give los for din indre ild.

VI ARBEJDER MED

MEDITATION OG SHAMANIC BREAHTWORK er bevidst vejrtrækning til at komme helt ned i kroppen og være fuldt til stede med alt det, som rør sig i tankerne, følelserne og kroppen. Det bevidste åndedrag skærper opmærksomheden på den kraft, der findes i nuet.

DANS- OG BEVÆGELSESMEDITATION er overgivelse dig til det, der er I din krop. Ingen særlige trin - kun free style. Forbind dig med dit hjerte og lad din puls, dine fødder og rytmerne bevæge dig og væk din indre ild - din ældgamle visdom.

EARTH MEDICINE CEREMONIEL CACAO fra Guatemala bruger vi til at åbne dybere op til hjertet og sjælen. Cacao er en ældgammel tradition og giver med dyb intensitet og nænsomhed adgang til at åbne dit hjerte i tillid. Cacaoen indeholder en masse mineraler og næring, som styrker, renser og nærer dit energisystem.

VISIONQUEST er en bevidst silent walk hvor du træner at åbne op for at modtage intuitive svar på din inderste vigtige spørgsmål fra naturen selv og det, du møder på din vej.

DET HANDLER OM at vække the inner fire, integritet, nærvær og om at fintune din balance. Stå fast og stærkt i hele dig og dit lederskab - hoved, krop, sjæl, sind, spirit i samklang med energien, der altid flyder i os og omkring os.

Vi arbejder tæt ind i den enkle kunst at være tilstede i krop, energi, bevægelse og åndedræt, være tæt på dig selv i dyb forbundethed med helheden. Vi arbejder kropsligt – både udendørs og indendørs med energi- og sansearbejde.

Alt sammen i det enkle hjertes og livsglædens tjeneste. Holdt i et absolut trygt og sacred space. Dagens flow stemmes intuitivt efter gruppeenerigen.

DU FÅR - inspiration og metoder til at stå stærkere i dit lederskab - mulighed for at genfinde en bedre balance - cacaoceremoni og cacao - aktivering af din livenergi - åbninger og healing af blokeringer, der spærrer for din livsenergi - en intens, smuk og powerfuld mulighed for transformation i fællesskab med andre mænd og kvinder

Vi arbejder med kraftfuld aktivering af energi på gruppeplan. Denne lørdag er for dig, der ønsker at gå i dybden og give dig selv plads og rum til at være med hele dig. Du behøver ikke have nogen erfaring med metoderne, blot du er åben for at mærke og udforske dig selv på ny i et fællesskab. Jeg møder dig og gruppen, der hvor I er.

OM TINE – Kærlighed-I-Alt Tine er et passioneret sanseligt og musisk menneske med dyb indsigt i intuitivt nærvær og energiarbejde, som siden hun var 16 har forsket i personlig udvikling og eget energisprog, krop, dans og bevægelse. Tine brænder for at vække din livskraft, din indre ild, sanseligheden og sensualiteten, og holde rum for, at skabe bevidsthed mellem MBS - body-mind-soul, så mennesker og grupper kan åbne deres hjerter. Tine har 20 års erfaring med træning af personligt lederskab, facilitering af personlig udvikling og rådgivning, meditation, retreats og transformerende gruppeprocesser med dybe rødder i hverdagsshamanisme og tantrisk væren. Derudover er hun uddannet Cand. Mag. i dansk og psykologi, dramalærer, ledelsesmentor og procesvært, reikihealer, traumeterapeut (uddannet hos Jesper Westmark) og 5 passioneret rytme- og medicindanser.

DET BLIR´ ÆRLIGT, KÆRLIGT, SANSELIGT JUICY OG MEGA SKÆGT...

---------------------------------------------------------------------

DET PRAKTISKE

Vi mødes i ”HJERTERUMMET” Svinget 1 A, 9800 Hjørring

Lørdag d. 7. november kl. 10.00-18.00

Der er åbnet fra kl. 9.45, kom i god tid, da vi starter sharp, når dørene lukker.

I will hold the space in English if needed.

MEDBRING: Notesbog og pen Behageligt tøj til at bevæge dig i Udendørstøj til vejret og gode sko Du er velkommen til at tage madpakke med, men det er også muligt at købe frokost i cafeen på den anden side af gaden.

Obs: cacaoen kan bedst få lov at virke, hvis du ikke lige har spist et stort måltid. Så jeg in ordrer dig til at møde op på tom mave. Hvis du har brug for mad, så spis et let morgenmåltid uden mælkeprodukter, da de kan spærrer for virkningen.

Se her for mere info om den cacao vi arbejder med:

https://www.lovebygaia.com/hvad-er-ceremoniel-kakao

Vi tager naturligvis højde for alle COVID 19 regler for afstand etc.

PRIS Kun 1500,-kr.

Early Bird pris hvis du er hurtig og inden 1. oktober 1295,- kr.

TILMELD DIG HER overfør til mobilepay Tine Huge 27646023

Du er fuldt tilmeldt og sikret en plads, når du har købt billet.

Tilmeldingen er bindende og bliver ej refunderet i tilfælde af afbud. I så fald er du velkommen til selv at give din plads videre.

Der er begrænsede pladser, så meld dig til med det samme!

Er alle pladser optaget, kan du komme på venteliste til den næste workshop.

BONUS BONUS BONUS Hvis du har tilmeldt dig, har du mulighed for at booke en individuel traumeterapi og healingssession til halv pris. 750,- kr. Behandlingerne ligger om søndagen d. 6. september fra kl. 9.00-14.00. Begrænsede tider. ------------------------------ <<< O >>> ---------------------------

KONTAKT Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du er i tvivl om, du skal med. Du kan enten ringe, skrive en mail eller en besked på messenger.

Tine: 27646023 tinehuge@me.com www.huge-by-heart.com Facebook: You Are Medicine

JEG GLÆDER MIG SÅ MEGET TIL AT MØDE OG INSPIRERE JER, MEDITERE OG BEVÆGE OS SAMMEN

Share This Event

bottom of page