top of page
Tine Huge
Tine Huge er et musisk menneske.

Et kreativt, skabende og bredspektret multitalent som er udviklet gennem dyb indsigt og personlig erfaring med transformative praksisser, personlig udvikling, energiarbejde, healing, bevidst kommunikation og kollektivt samskabende processer siden hun var 16 år.

 

Tine har en særlig evne til at se det helt unikke og ekstraordinære i alle mennesker og i store grupper, og sætter en dyd i at lægge en rød løber ud, så du kan finde hjem og stå i dit lys.

Med en baggrund som cand. mag. i dansk og psykologi, dramalærer og teaterinstruktør, uddannelse som ledelsesmentor, reikihealer, traume- og genkaldelsesterapeut samt certificeret i diverse procesværktøjer som Open Space Techonology og Flowgame, har Tine udviklet sin metodologi og særlige evne til at få mennesker og organisationer i proces til at se sig selv på ny, bryde nye grænser og se nye muligheder gennem øget hjertebevidsthed og resonansledelse.

Som behandler, formidler, thought-leader, healer og procesvært er Tine Huge et livstykke af sprudlende og passioneret energi, og er kendt for at skabe udfordrende men trygge rammer. Hun er blevet kaldt "en sjælden velformuleret moderne vis kvinde". Tak!

Tine har mere end 18 års erfaring fra det private og det offentlige - både som intern og ekstern konsulent samt i udlandet. 

Huge by Heart

Huge by Heart holder en vision om, at alle mennesker må finde tillid nok til at åbne deres hjerter fuldt ud i kærlighed til sig selv, så vi i højere grad kan praktisere: being Huge-by-Heart på et kollektivt organisatorisk og globalt plan.

Tine Huge har altid vidst, at "to be Huge by Heart" eller det at åbne sig i kærlighed til sig selv og universet, og følge sit hjerte kræver tillid, empati, indsigt og indføling i sig selv. Men også i det, der er større end det, vi som mennesker, individer og grupper kan fatte. Det kræver disciplin og fokus og mod til at gå igennem alt der er udfordrende. Det trænes gennem intuition, energiarbejde, kropsarbejde, dans og bevægelse. Med et konstant fokus på at skabe bevidsthed og kollektiv hjerteintelligens er det muligt, sammen at skabe resonansledelse og nye platforme for udvikling.

N
e
t
v
æ
r
k

artofhosting.org

 

meditationsskolen.com

openspaceworld.com

flowgame.net

kirsteninternational.com

clearyourspace.com

Nørrebro Liv

mudra.co.uk - Rob Preece, Buddistic Tantra

Vogel Artistic Creations you tube/facebook - kunstner

Munonne.dk 

Ukon.dk

Floris Koot

bottom of page