top of page

For mænd

Træn din MBS

Billede af Helena Lopes

FLOWGAME: Se mere her

Kære mænd!

 

I er simpelthen så skønne i al jeres kant og krøllethed og ligesom kvinder - og alle mennesker i øvrigt - hvis du spørger mig, ja så har I også brug for at gå fra mere ubevidst ubalance til bedre bevidst balance. Balance ml. den indre "Vølve og Seer". Eller det vi kan kalde feminine og maskuline kvaliteter i din MBS: Mind-Body-Soul termostat. 

Så hvordan står det til med den balance? Vil du gerne mere i flow?

OG! Tak kære mænd - noget af det smukkeste jeg til dato har hold rum for, er når jeg arbejder intensivt med at holde rummet for, at I kan dele jeres power og  sårbarheder med hinanden. Kontakte MBS´en og træne den aktivt til at komme endnu mere i kontakt med jeres aller inderste ønsker og behov, sætte ord på dem, forløse traumer og blokeringer samtidig og dermed skabe dyb og varig transformation.

Hvorfor skulle det nu være moderne, at jeg som kvinde kommer og holder rummet for jer? Er det ikke bedre at I får lov til at være sammen - bare som mænd? Måske, men min erfaring er, at endnu mere nærvær, balanceret væredygtighed, livsglæde og sanselighed og lederskab kan træde endnu mere i karakter og folde sig ud - netop fordi jeg udelukkende holder rummet og lader jer være de mænd, I er. 

HVORDAN?

Jeg skræddersyr en dag eller en weekend i skøn blanding af Flowgame, som er et transformationsspil, meditation, vision quest, manifestationsarbejde, fysiske øvelser, walk and talk, cacao ceremoni, refleksion  evt. saunagus og træning af MBS med diverse åndedrætsteknikker samt god mad og masser af tid til at I kan være sammen - alene!

Altid skræddersyet og stemt i forhold til hvem I er og hvor godt I kender hinanden i forvejen. 

Det kan være mandegrupper som i forvejen er vant til at arbejde bevidst med personlig udvikling, men er I helt nybegyndere finder vi også en model.

 

HER ER HVAD DENNIS HAR SAGT OM OPLEVELSEN AF VORES DAG SAMMEN:

 Med Tine som facilitator for Flow Game med en gruppe mænd kom vi på imponerende hurtig vis utrolig dybt med vores intention i forhold til personlig udvikling og indsigt. For mig udviklede det sig til decideret traumeterapi og med værktøjer til at fortsætte arbejdet. Tine holdt rummet rigtig fint, bragte følsomme sager frem, gav plads, lyttede og kommenterede meget indfølt. Af hjertet tak for det. 

bottom of page